Takk til Trump :)

At Norge støtter Clinton skrev jeg i går og det har fått minst 1 til å koke over i kålen :) Har så inni granskauen lyst å skrive jeg digger Trump nå. Men jeg må forklare hvorfor da. Siden jeg skrev et innlegg i går hvor jeg funderer på hvordan media, politikere og makta henger sammen. Og jeg der synes det er feil at alle bestemmer seg for å kun finne negativt å skrive om Trump. Det er skummelt når makt, politikk og media går hånd i hånd slik det virker som det gjør mer og mer.

Dette er faktisk en av grunnene til at jeg ville starte å skrive litt selv. For bare de siste 10 årene syns jeg at vi har fått et snevrere media som funker mer som propaganda. Misliker det sterkt og min engasjerte skuff i hjernen kunne ikke lukkes mer.

Så fikk en sambygding snusen i mitt innlegg og har virkelig tatt av i komentarfeltet (ja bare å lese) hvor han gang på gang er veldig sint for at jeg påstår at Norge støtter Clinton, legger ved link fra 28.06.2016 Dagbladet. Sint for at jeg våger si at noen bør si noe bra om Trump og men det er ikke så rart når man forstår hva han har viet livet sitt til.

Hele innlegget mitt er synsing og fundering og det kommer jeg til å fortsette med. Jeg setter pris på diskusjoner og det var på en måte grunnen til gårsdagens innlegg, selv om jeg helst liker at man diskuterer sak og oppfatning uten å være helt ensporet i sin overbevisning.

Bare å følge mine skriverier her kan det være alt fra spennende til idyllisk noen tips og triks.

kommentarer JA takk :)

#trump #hillary #clinton #norsk #støtte #media #propaganda #politikk #diskusjon
 

5 kommentarer

Per Lottrup

16.08.2016 kl.21:57

For at der kan bli en seriøs dialog, må sannheten på bordet, den som ikke forstaar det har bare sig selv å skylle.

Du skal for al del ha din mening og du skal for al del skrive hva du vil bare det er sandruelig.

Det er sådan de fleste som støtter Trump, har dårlig betalte jobber, nesten inen utdannelse og er ofte arbeidsløse.

Trump ligger vel 10% etter Clinton, det er der ingen mottkandiat som har klart aa ta igjen tidligere og det er for stort et forsprang.

De siste 14 dage, med Trump blødere opp og ned i mente har kostet han formye. Tank bare på Kahn han veltet ene mann læsset til Trump.

Trump har ingen penge til tv reklame, Clinton har en reserve på 3 milliarder usd som skal brukes frem til 8 november.

Takk for meg og takk for oppmerksomheten.

min blogg er: hillaryclinton.blogg.no

Rottelivet

16.08.2016 kl.23:39

Man har da lov til å både synse og mene :)

Ønsker deg en god natt!

NUK

17.08.2016 kl.09:53

Takk for det, funderer over litt av hvert jeg her i livet og ja heldig som kan det :)Rottelivet:

blogger on icedaniel.se

17.08.2016 kl.00:48

Ja. 10 % är för mycket !

NUK

17.08.2016 kl.10:02

Synd den dama har så inni helvete mye peng, for det er som regel det som avgjør resultatet i amrikansk valgkamp. Kjøpt makt rett og slett, no fair game.. blogger on icedaniel.se:

Skriv en ny kommentar

hits