En fantastisk mulighet jeg har fått!!

Fantastisk respons på mitt innlegg "Derfor drikker jeg ikke alkohol" Selvfølgelig litt skuffa over Nettavisa, Side2 og Side3 over å ikke ha fremmet det som nyhetssak, gjort meg til riks kjendis o.s.v.

Men jeg syns det er passende med et lite takknemlighet og utfyllende innlegg når jeg først har sprukket ballongen.

Veldig hyggelig med all den gode tilbakemelding og støtte, jeg vet jeg går den rette veien for nå, har jeg gjort det en god stund og det er jeg veldig glad for. Livet og hverdagen kan være tøff for alle, det er heller ingen selvfølge. Jeg har på mange måter vært heldig og klart meg godt tross utfordringer. Jeg har hatt ansvar for andre enn meg selv oppi alt sammen og heldigvis for det.  For skulle det bare vært meg å ta ansvar for i mitt liv ville jeg nok ikke kunne sittet her å rable ned min takknemlighet.

Min familie har alltid vært støttende og stått ved min side i hele livet. Spesielt vil jeg trekke frem min mamma som har vært og fremdeles er verdens beste. Hun har stilt opp med alt hun kan og måtte tåle litt av hvert. Spesielt i min ungdom og for hennes del er det bra hun ikke viste så mye den gang. Hennes reaksjon på at jeg tok ring i nesa som 13 åring var nok for meg til å forstå at jeg måtte skåne henne mest mulig i fremtiden hehe :) Hun har så mye kjærlighet og jeg tror det er den viktigste arven hun har gitt meg. For kjærligheten, omsorgen hun har vist meg er helt fantastisk. Jeg håper mine barn opplever minst halvparten fra meg. De valgene jeg tok og har tatt kunne hun ikke gjort noe med, det var jeg som tok dem.

Det er helt klart ikke optimalt gunstig å kombinere barn og avhengighet, men likevel har min kjærlighet til mine barn gjort at jeg har klart å holde en viss ansvarlighet. I dag kan jeg si jeg er alkoholiker/rusavhengig og jeg vet mange ser på det som en helt uansvarlig som raver rundt i sus og dus. Det gjorde jeg også noen år i ungdomstiden før jeg nyktret opp i 4 år. I den perioden etter hvor jeg stort sett trodde jeg hadde kontroll og i en god stund hadde det også var min avhengighet vanskligere å se. Fra midt i 20 åra til midt i 30 åra virker alkohol og litt fest ganske normalt. Det var Ikke bare for de rundt meg men for meg selv også vanskelig å se. Klart benektelse oppå det er et stort problem for en avhengig person som meg. Å holde en "god" fasade har vært en heftig jobb og veldig viktig, særlig for mine barn, men også i jobb og for øvrige.

I dag er jeg veldig heldig som har kommet dit jeg er kommet. Jeg har fått ryddet opp mye og tatt tak i mitt problem. Jeg møter utfordringer hele tiden, føles oftere enn før, men jeg flykter ikke fra dem. Jeg har fått mulighet, styrke og tro på meg selv til å møte utfordringene. Jeg vet av erfaring at jeg aldri blir frisk fra min avhengighet og at den kan komme i mange former, men jeg har fått verktøy til å bli kjent med den. Det gir meg trygghet og så lenge jeg fortsetter denne veien vil jeg ha kontroll over meg selv og mine defekter. Dette klarer jeg ikke bare alene så tusen takk til alle dere som hjelper meg til å minne meg på hvem jeg er. Å be om hjelp og faktisk få det er en utrolig gave.

Så tilslutt vil jeg nok en gang bare si takk til alle som er i livet mitt nå familien, kjæresten, barna, fjern og nær dere som har satt deres spor i mitt minne tidligere og senere. Tusen takk for alle store og små inntrykk. Dere som leser mine skriblerier, gir tilbakemeldinger, utfordrer meg og gjør meg til den jeg er og har blitt. Fantastisk er et passe dekkende ord.

Hilsninger, delinger, følgere og tilbakemeldinger er alltid velkommen..

 du kan LIKE min Facebook side Nuk's Skriverier så følger du meg.

Setter jeg masse masse stOOOr pris på!!

#takknemlig #endring #relasjon #alkohol #alkoholike #rusavhengig #forandring #rus #avhold #tru #håp #12trinn #tilfriskning #familie #barn #venner #kjæreste

 

 

4 kommentarer

Victoria Larsen

12.01.2017 kl.07:57

Ønsker deg en fin torsdag :-)

NUK

12.01.2017 kl.09:06

Victoria Larsen: Tusen takk for det :) det samme til deg :)

Lilly

13.01.2017 kl.20:21

Så fint skrevet 😊. Dere er heldig som har hverandre 😊

NUK

13.01.2017 kl.21:26

Lilly: Takk for det:) ja veldig heldig som har de jeg har rundt meg :)

Skriv en ny kommentar

hits