Klær til besvær

Det er kjedelig, vanskelig og noe jeg helst utsetter til jeg ikke kan mer :) Rydde på loftet, stedet hvor alt man kan få brukt for og har men ikke bruker blir stuet bort.

 Etter mine to jenter har jeg tatt vare på endel klær. Det har vært kjekt spesielt fra henne eldste, hvor mye har kunne bli brukt om igjen av nr 2. Jeg liker ikke å kvitte meg med fullt brukbare klær og ting heller. Det gjelder mest i øyeblikket jeg rydder ut av skapet til datteren, da ser det fint og helt i tiden ut, så da ender det i en eske på loftet. 6-7 år senere finner jeg frem esken og ender med å kvitte meg med 75% . Klør meg i hue og jeg forstår ikke at jeg pakket det ned.

 

 

 


 

 

 

 

 

Jeg er på ingen måte en moteløve selv og har vel aldri vært så opptatt av klær, men jeg ser ganske raskt at det er skjedd forandringer på 6-7 år i barneklær. Det som var kult på hu største blir rart på neste :)

En annen ting er hvor brukt eller slitt klærene er. Enten har synet mitt som alltid har vært perfekt blitt enda mer perfekt ellers har jeg bare blitt mer "jålete". For når jeg har ryddet i skapet så har jeg ikke puttet alt i eske jeg har også puttet masse i poser til frelsesarmeen. Så da er det med stor undring at 75% av det "fine" jeg sorterte ut havner også i poser til frelsesarmeen.
                                                                             

Ser kanskje ikke så mye ut men denne haugen kom ut av 4 esker og det er mer :)                                                                                

Alle gode ønsker til deg min kjære leser :)

Unn deg selv noen nye innputt ved å LIKE min Facebook side

Nuk's Skriverier

Hilsninger, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Setter jeg masse masse stOOOr pris på!!

#barn #barneklær #klær #rot #rydde #gjenbruk #2017

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits