10 unger på badeland Alene!?!?

Min yngste datter er blitt 10 år og feiringen fant sted på Østfoldbadet, sammen 9 venninder. Skal være ærlig å si at min første tanke var "uff så utrolig slitsomt og støyende" "fikser jeg 10 jenter i full fart på et badeland?"

 Det er takk og lov noen uker siden hun bestemte seg for dette og jeg sa ja. Det har gitt meg tid å fordøye og psyke meg opp til denne dagen hvor det bare var å be gud om at dette skulle gå bra. I innvitasjonen hvor jeg ba om tilbakemelding "kommer/kommer ikke" ba jeg også om å få vite svømmedyktighet. Veldig kjekt å vite om man skal ha med seg 10 delifiner eller 10 gorillaer, heldigvis var det en gjeng delifiner. Hadde en tanke om å ha forsterkning med en annen foreldre, men siden ungene taklet vannet godt satset jeg på selvesete meg selv alene :)

Jeg kan jo skryte på meg å være tidligere konkurransesvømmer og har både badevakt kurs og utallige førstehjelp HLR kurs. Så på den måten var jeg ganske trygg.

Dagen kom og vi var klare, samlet alle i skranken. Da kjente jeg litt på "oi dette kan bli heftig". Klarer jeg å gi disse beskjeder og samle dem når det trengs? Klarer jeg passe på at ingen blir stående alene? Og går dette uten noe dramatikk og skader? 10 jenter står høyt i taket allerede før biletten er i hånda. Første forsøk på å få dems oppmerksomhet blir å kartlegge hva de skal spise. De er klart mest opptatt av når vi skal komme oss inn, forståelig nok.

Klar tale og tydelig beskjed om at "Vi går inn når jeg vet hva dere skal spise, så følg med her nå!!" Plutselig følger alle med og står som tente skolelys :) Matkartet ble raskt krysset ut og biletter delt ut.

Kjappest gjennom garderoben var jeg uten at det kom som en bombe. Alle fikk beskjed hvor vi hadde basen når de kom inn og vi gikk rett i vannet. Masse lek i vannet med alle sammen. Doktorsisten er mest populært men også hopping og skiene ble flittig brukt. Barna var i 2 grupper og vekslet litt frem og tilbake mellom stupebrett, sklier, strømmen og bølgene.

Tid for mat og samle en oppgiret gjeng. Badelandet er passe stort så dette kunne bli en utfordring, men neida. Det tok noen få minutter og alle kom på plass. Kanskje min tydelige beskjed før vi gikk inn ga ringvirkninger. Eller er dette 10 utrolig snille og lydhøre barn. Selv om noen ville ut å bade igjen etter bare 3 pommes frittes så var de veldig flinke å komme når jeg sa ifra. Bare smil og glede å spore fra alle kanter. Etter meste av maten var spist var det pakker som skulle åpnes. Like spennende det er for bursdagsbarnet å pakke opp er det for den som gir å se sin bli pakket opp. Så her var alle oppmerksomme:)

Bading og masse lek igjen etter mat. For at jeg selv skulle holde varmen var det bare å bli med på leken. Noe som jeg syns egentlig er like moro som barna selv. Vi holdt på en lang drøy times tid, før det nærmet seg avslutning.

Avslutte lek og moro det er ikke like lett, da har plutselig de så lydhøre barna fått fylt øra med vann. De fikk beskjed om å samle seg ved bordet igjen siden det nærmet seg at vi skulle opp. Det er ikke en beskjed som glir inn til en gjeng oppspilte delifinunger.

Heldigvis hadde jeg glemt desserten, så jeg fikk et "ESS I ERMET". Tok en ny runde og sa ifra at nå var det dessert, softis eller slush. Alle kom umiddelbart og satt seg ned med hver sin. Da var det bare for meg å takke så mye for en fantastisk fin gjeng og at de kom alle sammen. Og fortelle dem at etter isen var det bare å gå i garderoben :)

Dette gikk faktisk over all forventning eneste minuset er at det koster endel, men jenta ble jo 10 ÅR da... GRATULERER

 

Alle gode ønsker til deg min kjære leser :)

Unn deg selv noen nye innputt ved å LIKE min Facebook side

Nuk's Skriverier

Hilsninger, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Setter jeg masse masse stOOOr pris på!!

#bursdag #badeland #østfoldbadet #barn #bading #2017

2 kommentarer

Camilla

15.02.2017 kl.01:33

Sånt er alltid skummelt!

NUK

15.02.2017 kl.11:52

Camilla: ja det var det, men gikk kjempebra. Det gjelder å tørre ta utfordringen :) takk for kommentar :)

Skriv en ny kommentar

hits