4 år er gått kjæresten min :)

Det er gått 4 år siden vi fant ut at vi skulle fortsette sammen. Det var nesten kjærlighet ved første blikk (jeg var jo forelsket før vi traff hverandre da). Vi er så like på mange områder men likevel så totalt ulike. Du er på mange måter et bilde av meg selv hvor jeg er negativet.

Vi begge liker orden men du vet hvordan. Vi begge drømmer, du vil utføre, jeg drømmer litt mer. Vi begge har løsninger og vi finner de beste sammen. Disse 4 årene har desverre vært preget av mye tunge stunder og prøvelser som har satt et ganske ferskt forhold på kanten av stupet. Ikke bare en og to ganger, men over tid med utfordringer som har stått i laaaang kø. At jeg har deg fremdeles er ikke en selvfølge og du har måtte tåle mye ved å komme inn å bli innvolvert i min situasjon.Vårt forhold har hatt en mengde utfordringer som i beste fall burde vært spredd utover et helt liv. Motgang styrker sies det så vi kommer til å bli veldig gamle sammen kjæresten min. Jeg er veldig takknemlig elsker deg like mye for hver dag du holder ut. 

Før.

Siden økonomien ikke er helt på topp, så har jeg gått for gjenbruk av valentines buketten som fremdeles står. Ikke værst at den holder såpass godt enda.

Før.


 

Ny.
 

Med glitter.Elsker deg snuppa ;)

Unn deg selv noen nye innputt ved å LIKE min Facebook side :)

Nuk's Skriverier

Hilsninger, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Setter jeg masse masse stOOOr pris på!!

#takknemlig #kjærlighet #kjæreste #elskling #love #gjenbruk #2017

   

 

8 kommentarer

Irina

09.03.2017 kl.08:13

Tusen takk for nydelig bukett! Dagen startet med latter når jeg fikk øye på den :) Nok en gang overasket du meg med din kreativitet, kjære. Setter mer pris på denne en for en ny kjøpt.

Ja, siste 2 årene har vi måttet gå gjennom mye, og jeg er stolt av at vi står ved siden av hverandre, og elsker hverandre like høyt som før, hvis ikke mer. Stolt av deg som ikke knakk, men istedenfor fortsetter å kjempe, og til og med beholder humoren din og din enestående interesse for verden rundt deg. Elsker deg!

NUK

09.03.2017 kl.09:49

Irina: *SmmmmmmAsK* :D

lisarorvik

09.03.2017 kl.08:16

Gratulerer så mye :)

NUK

09.03.2017 kl.09:49

lisarorvik: tusen takk :)

Kari

09.03.2017 kl.09:56

Gratulerer til dere to❣️ Størst av alt er kjærligheten. ❤

NUK

09.03.2017 kl.10:26

Kari: Takk for det :) Ja det sies at den overvinner alt :)

Lilly

09.03.2017 kl.13:00

Gratulerer til begge 😊. Så hyggelig å lese så fine ord 😊. Du er jaggu kreativ må jeg si. Blomstene er jo helt nydelige. Et godt eksempel på at ut av noe brukt kan det oppstå noe så vakkert😊. Ha en kjempefin dag begge to 😊

NUK

09.03.2017 kl.13:48

Lilly: Tusen hjertelig takk for fine ord og tilbakemelding. :)

Skriv en ny kommentar

hits