Lille Prinsessa har blitt Stor:) Hele prosjektet med bilder.

Prinsesserommet ble bygget for 7 år siden med sene oppbevaring/lekekasser under og innebygget tempelseng, nå er det desverre gått ut på dato.

 

Sommeren sist år lovet jeg etter min datters ønske å oppgradere rommet hennes. Det har latt vente på seg av naturlige årsaker som helsa og økonomi, men nå i Januar måtte jeg bare komme igang. Planen var å få det ferdig til bursdagen hennes i midten av Februar. Det gikk ikke selv om det kun er 14kvm så tok det nesten dobbelte av tiden jeg hadde planlagt. Trudde faktisk at jeg skulle klart det godt innenfor den planlagte tiden. Tidligere ville jeg klart et slikt rom på kanskje 2-3 uker. Nå tok det 3 måneder. Hovedsaklig helsa som holder igjen framgangen.


Rivingen starter og jeg blir raskt påminnet at jeg liker å bygge solid og at jeg akuratt hadde fått meg spikerpistol i 2010.


Panelen for de som lurer ble malt før montering og blandet litt "tilfeldig" bortover.

Senen og senga er ryddet unna og jeg har blitt påmint om hvor "lur" jeg var som bygget senen sammen med veggen så nå mangler det 35 cm panel ned til gulvet. Bare litt irriterende og litt mer siden jeg kjenner idioten som gjorde det slik så altfor godt.


 

 

 

Etter mye mer riving og nye spikerslag montert blir det endelig ny panel. Takk til min pappa for all hjelp :)


 

 

 

 

 

Så var det bare å gå løs på de neste artige utfordringene. Vegg som var kledd med tynn huntonitt og manglet panel i hjørnet etter et orginalt skap fra byggeåret 1924 sto der som jeg rev i 2010. Og min egen "smarte" løsning i taket. En opphøyning i taket over tidligere senen som planen var å ha et seneteppe oppunder. Nå skal alle vegger å tak bli hele.

Grunning på plass og det begynner å ta form endelig.
 Selvlaget hjørnekloss ferdig malt og lister på plass.

 Endelig på tide å starte innredningen. Ei utrolig fornøyd datter som ivrer etter å få flytte inn. Så nå er det bare å starte oppakkingen av kosebamser og nips +++ +++ +. Endel skal ikke tilbake så det er en fin måte å få virkelig ryddet opp i ting som har en "verdi" for ungen :)

Så er det plutselig blitt ganske så koselig.


 Sminkebord arvet a storesøster som gave til ny rommet :)
Det ble ferdig selv om det tok tid. Nok en gang må jeg takke min pappa for hjelp både fysisk og økonomisk. Vil rette en stor takk til min kjære som har måtte tåle en god del mer utslitt mann med noe kortere lunte og selv måtte ta seg av minstemann og husstellet i større grad. Hun har også vært flink å motivere meg til å gjøre alt HELT ferdig!!!

 

Andre tidligere prosjekter finner du HER.

Det blir en ordning tilslutt :)

Unn deg selv noen nye innputt ved å LIKE min Facebook side :)

Nuk's Skriverier

Hilsninger, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Setter jeg masse masse stOOOr pris på!!

#barnerom #oppussing #prosjekt #utfordring #panel #prinssesserom #takknemlig #kjærlighet #barn #familie #2017

4 kommentarer

Stine Jensen

01.04.2017 kl.02:37

Så fint det ble :) Hvor er gulvet fra?

NUK

01.04.2017 kl.02:40

Stine Jensen: Tusen takk gulvet er laminat fra byggmax.

Lilly

01.04.2017 kl.14:40

Det var forandringen sin det. Det ble jaggu fint:-). Du er, igjen, kreativ. Kanskje en ny vei :-) å finne løsninger for barnerom ? Arkitekter kan jo ikke det praktiske slik som håndtverkere kan... :-)

NUK

01.04.2017 kl.15:45

Lilly: Tusen takk :) Jja barneromsplanlegger er sikkert ikke en beskyttet tittel :D noe å tenke på... hehe

Skriv en ny kommentar

hits