Billig og super løsning med ny Gummi på vogna :)

Fruen hadde vært så flink å tatt godt vare på barnevogna fra sin første sønn. Den har da stått lagret i ca 5-6 år etter 3 års bruk. Nå er den lillegutt sin.

Det er en skikkelig god vogn som ungen kan vokse i, det eneste som ikke har tålt tiden er gummien på hjulene. Etter vi nå har brukt den et drøyt halvår til lillegutten har hjulene sprukket. Sjekket litt rundt både nytt og brukt men fant egentlig ikke noe. Det vil si, det gikk ann å kjøpe komplette hjul fra Emmajunga til ca 1200.-  Det var litt vel mye syntes vi så jeg ville sjekke litt mer. Det var en kar som drev Askim Sykkelservice som jeg tok kontakt med for han hadde nok mer kunskap på dette området enn meg.

 Joda om det var 12,5 tommers hjul kunne jeg få kjøpt det på G-sport. Samme dekk som til små barnesykkler. Så da ruslet jeg hele 50 meter ned i gata å fikk kjøpt 2 dekk. Litt artig å ha sittet en uke å fomlet rundt på nettet etter løsning, så ligger de klar i butikken som er min nærmeste nabo :)

 

 

 

 

 

De gamle dekkene var skikkelig morkene og hadde virkelig sett bedre dager. Å siden jeg er vokst opp med mekking på sykk'ern og lapping av slangen så var dette null problem å bytte.

Den gamle feminine jålegummi'n er av, nye tøffe matsjo cross dekk på plass. Byttet bare 2 bakdekk i første omgang men må nok ta de andre og når man ser hvor kule de ble :)

  

Dette kostet oss 99.- pr dekk og ca 40 min arbeidstid :)

Selvgjort er velgjort :)

Unn deg selv noen nye innputt ved å LIKE min Facebook side :)

Nuk's Skriverier

Hilsninger, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Tuuuusen Takk til dere alle!!

#barn #barnevogn #dekkskift #barnevognhjul #gsport #baby #nysgjerrig #undrende #kreativ #diy #2017


 

4 kommentarer

Lilly

04.04.2017 kl.12:20

Drit bra tenkt! Sparer peng og miljø :-)

NUK

04.04.2017 kl.12:57

Lilly: Takker:) Liker når det kan fikses uten å måtte kjøpe helt nytt. :)

Nora Piscopo

06.04.2017 kl.11:09

Så smart!

NUK

06.04.2017 kl.15:25

Nora Piscopo: Ja funker kjempe godt :)

Skriv en ny kommentar

hits