Uke 2 har startet på Sunnaas

Dagen i dag.

Våknet som så mange andre med et skikkelig mageslag. Viste jo at det kunne bli litt snø på morgenen men ikke 5-7 cm hvitt teppe som hadde lagt seg over det hele. Elsker våren så plutselig vinter stemmning liker jeg dårlig en uke før Mai starter. Trøtt i fjeset som alltid rusler jeg ned for å innta 3 kopper kaffe og litt frokost før morgenmøte 08.45.

Der får vi ny ukeplan og vite litt om det som skal foregå denne uka. Blir en fin fin uke dette. Dagen i dag hadde ikke så veldig mye program så startet med 1 time i terapibassenget før 1 time med fysioterapi øvelser i gymsalen.  Egentlig ikke så avansert men mye om å være bevist på hvordan muskler vi bruker i forskjellige settinger. Blir mer bevist og opplever da også å forstå hvilke som får mer belastning for å forsvare der smertene sitter. Som igjen fører til mer stivhet. Bevisthet kan føre til endring av dette kanskje, men jeg vet egentlig ikke enda. Prøver å late som eller ignorere så jeg klarer gjøre øvelsene ved å ikke forsvare smertepunktet, men det er virkelig vanskelig for det er en automatikk i det. Hjernen vil liksom passe på om man kjenner smerte så prøve å bare utføre en øvelse som om den ikke er der vet jeg enda ikke om jeg klarer. Øvelse gjør mester så får bare øve på dette.

 

 Resten av dagen gikk med til lunch i tolv tiden, 10 års markering av kantine og renholdspersonalet her, med masse kake og kaffe i to tiden, middag i fire tiden, en tur bort på Tangen senteret for å kjøpe meg ny trygdebukse fikk prutet den ned 100.- det passet meg bra. Så er det kveldsmat i syv tiden igjen. Det blir meget mye spising her, god mat er det og. Jeg har ikke vondt av litt oppforing så det setter jeg pris på.

Etter siste måltid sitter vi samlet alle på avdelingen å har quiz i tv-stua. Det er mye latter og lite kunnskap, fint, sosialt og tiden går før vi trekker til køya. Ikke den dagen med mest innputt så heller ikke så mye å utdype fra topplokket i dag.

Ha en fin uke alle sammen :)

 

 

 

 

 

Alt om mitt opphold finner du HER!

Etter en lang motbakke kommer en skikkelig nedtur :)

Unn deg selv noen nye innputt og tusen takk for at du LIKER min Facebook side.

Nuk's Skriverier

Hilsninger, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Tuuuusen Takk til dere alle!!

#sunnaas #sykehus #innlagt #rehabilitering #rehab #åpenbaring #fysioterapi #terapibasseng #terapi #følelser #endringer #motivasjon #motivert #mål #forandring #gruppedynamikk #gruppe #gruppebehandling #humor #smerte #nysgjerrig #undrende #kreativ #diy #2017

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits