Manneblogger 40 ÅR i Dag!!

Nysgjerrig Undrende Kreativ

Manneblogger på 40 år.

Hipp Hipp Hurra!

Hva jeg ønsker meg? Jeg ønsket meg faktisk ikke noe i år, men har reist hjem på perm fra Sunnaas sykehus denne helgen og fått være med mine. En større gave finnes ikke. 

Jeg har et ønske her å det hadde vært kult om dere lesere kunne hjulpet meg litt. Siden jeg er en 40 år gammel manneblogger så er det ikke så lett å få følgere. Faktisk har jeg fått flere enn jeg hadde ventet på 8-9 måneder og er veldig takknemlig for det. Jeg har ikke kløft eller sprettrumpe, ei heller interesse for mote, sminke, shopping eller kropp.

Jeg skal innrømme at det er artigere å skrive jo flere som følger så det betyr endel faktisk. Og om du tenker det er sikkert noen andre som hjelper til så du trenger ikke det.. Nei helt feil.... JEG trenger DEG!!! :D Tusen takk folkens :)

Hva kan dere gjøre? Invitere dine FB venner til  Nuk's Skiverier

Gå inn på Facebook siden min og innviter derfra :) Bare merk alle :D

Dele linken nuk.blogg.no gjerne med en oppfordring til å følge

Nuk's Skriverier

Hilsninger, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Tuuuusen Takk For all hjelp mot nye høyder!

#sunnaas #sykehus #innlagt #rehabilitering #rehab #relasjoner #familie #åpenbaring #fysioterapi #terapibasseng #terapi #følelser #følg #follow #endringer #motivasjon #motivert #mål #forandring #gruppedynamikk #gruppe #gruppebehandling #humor #smerte #nysgjerrig #undrende #kreativ #diy #2017
 

2 kommentarer

Lilly

02.05.2017 kl.16:12

Gratulerer så mye :) Nydelig familie. Håper dere koste dere sammen og hadde en flott dag :)

NUK

02.05.2017 kl.17:05

Lilly: Tusen takk for det :)

Skriv en ny kommentar

hits