Svidd Fyrstikk Brekker Lett!!! (Sunnaas Sykehus)

 Så er jeg blitt 40 år og vært en helg hjemme. Etter 2 uker på sykehuset skulle en tru at man kanskje var litt uthvilt, men det stemmer ikke. Faktisk var jeg mer sliten enn før jeg dro. Hentet mine 2 døttre hos dems mor og reiste hjem til mine.

Utrolig glad for å se mine igjen, men litt trist for dem som kanskje har savnet meg litt så er jeg helt tom for energi og orker ikke stort. Spesielt fredagen og egentlig lørdag og var jeg rimelig kaputt. Så det ble ikke noe feiring annet enn med mine hjemme. Dems tilstedeværelse er egentlig mer enn nok gave, men fikk noe ekstra og da. En ny humor bok, og matskål til lillegutt fra jentene fikk jeg, av bonussønnen fikk jeg en utstillingsboks med flere små bokser inni til edelsteinene mine og av lillegutt (påsan) fikk jeg avtrykk av hånd og fot + noen koselige kort som varmet godt. Utrolig heldig og takknemlig for disse som står ved min side i alt.

Det blir mye refleksjon når man er i behandling også i fritid. Lærer mye og skal flette det inn i eget liv og rundt egene erfaringer. Jeg kjenner så utrolig mye på følelser hit og dit, gode og dømmende. Hva som er rett eller galt, tru eller ikke tru.

En som skulle være en energi og tjene andre, er svidd av som en fyrstikk dyppet i bensin. Kullet som er igjen tennes lett når noen drypper litt bensin på den. Da brenner den gir varme og energi, men tåler meget lite likevel.

Selv om jeg har plantet et nytt frø og håper det skal bli et "stort" tre en dag som kan tåle vær og vind, er det vanskelig å se for seg. Om og når jeg i tillegg ikke klarer vanne det frøet går det skikkelig dårlig. Jeg ber om styrke og innrømmer at jeg er maktesløs. Slik vil sakte men sikkert mitt frø finne næring med dype røtter.


 Alt om mitt opphold finner du HER!

Etter en lang motbakke kommer en skikkelig nedtur :)

Unn deg selv noen nye innputt og tusen takk for at du LIKER min Facebook side.

Nuk's Skriverier

Hilsninger, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Tuuuusen Takk til dere alle!!

#sunnaas #sykehus #innlagt #rehabilitering #rehab #relasjoner #familie #åpenbaring #fysioterapi #terapibasseng #refleksjon #terapi #følelser #endringer #motivasjon #motivert #mål #forandring #gruppedynamikk #gruppe #gruppebehandling #humor #smerte #nysgjerrig #undrende #kreativ #diy #2017

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits