Rock n' Roll på Sunnaas!!!

Intimkonsert med Marian Aas Hansen og Zelimir her på Sunnaas i kantina.

Rock n' roll fra start til slutt, super godt levert av artistene som gir av seg selv og tar publikum med. Veldig flinke og det oser av dem at de elsker hva de holder på med. Smil og glede fullt av energi og følelser. Amerikansk rock n' roll 50 isj tallet var tråden og det svingte skikkelig.

Marian er jo fra samme "by" som meg og nesten samme alder. Skal ikke skryte å si vi har hatt så mye kjenskap men hun kjente meg igjen. og husket at jeg var en litt "rampete" fyr :) Det tok jeg som et kompliment for jeg var jo en punker. En tid hvor jeg ikke akuratt prøvde å gli inn i mengden for å bli glemt.

De skulle egentlig spille i ca 40 min men strakk showet ut til en drøy time til alles store begeistrelse. Showet besto både av egent repertoar, solo av han og henne, duetter, låter med publikum og endel ønskelåter fra salen. Etter konserten tok de seg god tid og snakket med alle som ville, klemte tok selfies og solgte cd'r med signering. Klart jeg også måtte ha cd for her var det mye god kjent musikk levert av to fantastiske personer og nydelige stemmer. 

Utrolig fint at det skjer slike ting som dette her for dagene kan bli litt like og ettermiddagen lang. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som takk for en topp opplevelse vil jeg gi disse artistene litt reklame tilbake. For de som har mulighet og har lyst på et skikkelig show så har man mulighet her. Vi fikk bare en liten musikalsk smakebit og den var super så anbefaler showet Made in America på det sterkeste. 

Alt om mitt opphold finner du HER!

Etter en lang motbakke kommer en skikkelig nedtur :)

Unn deg selv noen nye innputt og tusen takk for at du LIKER min Facebook side.

Nuk's Skriverier

Hilsninger, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Tuuuusen Takk til dere alle!!

#sunnaas #sykehus #konsert #opptur #rocknroll #innlagt #rehabilitering #rehab #relasjoner #familie #åpenbaring #fysioterapi #terapibasseng #refleksjoner #terapi #følelser #endringer #motivasjon #motivert #mål #forandring #gruppedynamikk #gruppe #gruppebehandling #kaos #humor #smerte #nysgjerrig #undrende #kreativ #diy #2017

2 kommentarer

Kari

07.05.2017 kl.12:15

Utrolig artig at du fikk med deg konsert med dem. Hun har en nydelig stemme.

Jeg jobbet sammen med hennes mor. Vi bodde i hærheten av de😊

NUK

07.05.2017 kl.13:14

Kari: Veldig bra konsert :) alltid artig med litt kjenskap til kjendiser :)

Skriv en ny kommentar

hits