Slutten nærmer seg, angsten tok meg i dag. (Sunnaas sykehus)

Siste uke her på Sunnaas har startet. Tiden har gått fort og mye hjelp har jeg fått. Må si jeg er meget fornøyd med oppholdet, terapauter, kordinator og programmet i sin helhet. Startet litt rolig i dag med mindfulness som første på timeplanen. Det har vi litt hver uke og har vært godt å bare ligge der å kjenne på sitt indre.

Desverre i dag var det ikke helt godt.


Kjente jeg ble fylt med en Stor Angst. Det knyter seg i hjerte og magen og jeg klarer ikke være i nuet. Tenker fremover og blir usikker, tør ikke helt tru på at ting ordner seg.


Følelsen av å være en golfball som bare venter på svingslaget som kommer i sakte film skal treffe meg. Filmen går i pause rett før kølla treffer, og jeg ligger der urørlig og kan kun vente å se/tenke hvor slaget fører meg. Kjenner en frykt og blir redd for nå er det like før jeg nok en gang skal ut i det blå. Usikkerheten på hvor jeg lander og hvor mange slag til jeg må tåle før jeg treffer hullet gir meg ekkel angst. Kjennes ut som hjertet er en geleball i en lottotrommel. Prøver å tenke at de som skal slå meg ut herfra er proffe og vil treffe på færrest mulig slag, likevel kan alle ha en dårlig dag på banen eller forholdene kan forstyrre. Helt sikkert er at jeg må minst få et slag og bli hengende i luften en uviss tid.

Selv om jeg har fått masse hjelp, lært masse og forstår hva jeg kan gjøre for å bedre min situasjon, så er jeg også fremdeles avhengig av hjelp utenfra. Om jeg kan stole på at prosessen nå går mot en avklaring klarer jeg ikke 100%. Samtidig som jeg ikke føler jeg orker så mye mer kaos fremover.  

Alt om mitt opphold finner du HER!

Etter en lang motbakke kommer en skikkelig nedtur :)

Unn deg selv noen nye innputt og tusen takk for at du LIKER min Facebook side.

Nuk's Skriverier

Hilsninger, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Tuuuusen Takk til dere alle!!

#sunnaas #sykehus #konsert #opptur #sinnsro #tur #skogstur #rocknroll #innlagt #rehabilitering #rehab #relasjoner #familie #åpenbaring #fysioterapi #terapibasseng #refleksjoner #terapi #følelser #angst #redd #usikker #mindfulness #endringer #motivasjon #motivert #mål #forandring #gruppedynamikk #gruppe #gruppebehandling #kaos #humor #smerte #nysgjerrig #undrende #kreativ #diy #2017

10 kommentarer

Lilly

09.05.2017 kl.16:23

En ny dør åpnes. Du har mye livserfaring. Stol nå litt på deg selv.

NUK

09.05.2017 kl.16:43

Lilly: Ja må vel det, men frykten kan komme plutselig å uventet. Den er ikke vedvarende lenge. Så lenge situasjonen ikke er helt under kontroll så er det med en viss frykt jeg nå skal fortsette en vanskelig tid som jeg er ganske utslitt av allerede.

Lilly

09.05.2017 kl.18:08

Ser den. Usikkerhet hører med. Å mestre tar tid. Å være tålmodig med seg selv er en kunst. Tenker det vil gå bedre enn du tror. Du har støtte. Du er reflektert og klarer å si ifra hvis det er noe. Ta en dag av gangen.

NUK

09.05.2017 kl.18:10

Lilly: Takker for det :)

missmommy.blogg.no

09.05.2017 kl.22:11

Det er tøft av deg og skrive om dette! Det trengs! Du er nok sterk , og med all denne erfaringen. Selv har jeg en stor angstproblematikk som jeg får hjelp av psykolog for- men føler det går litt frem og til!bake! Vær sterk! Og vær god mot deg selv:)

NUK

09.05.2017 kl.22:17

missmommy.blogg.no: Takk for det :) Jeg har og går selv til psykolog og har fått mye hjelp til å takle slike situasjoner. Så selv om det kommer innemellom så kommer jeg lettere over det. Hjelper for meg og faktisk beskrive slike hendelser for da blir jeg mer bevist på hva som skjer. Tusen takk igjen for tilbakemelding :)

missmommy.blogg.no

10.05.2017 kl.22:06

Kan ikke annet enn å rose deg for å dele. Det er fortsatt mye tabu rundt dette syns jeg og folk trenger å føle at man ikke er alene med slikt. Det er helt fantastisk å få satt ord på ting. Stå på!

NUK

10.05.2017 kl.22:21

missmommy.blogg.no: Tusen takk for det :) Det er godt å få satt ord på det og supert om det er til nytte for noen og :)

Y

11.05.2017 kl.14:54

Hei! Jeg sliter med helseangst. Det er forferdelig. Bunner mye i at jeg har fått crohns. (mild)..men angsten er der ennå. får prikkinger og noe som minner om leamus, over alt. Jeg har googlet en del, og det er vel dette som har utløst disse "symptomene". ( redd for ms og als,,og slike ting) Har du det slik også, eller har du hatt? --takker for svar..

NUK

11.05.2017 kl.17:34

Y: Jeg skal ikke prøve meg på gi noe "diagnose" eller lignende men, etter hva jeg vet kan vel angst slå ut i veldig mange forskjellige symptomer. Min angst kjenner jeg som oftest som en nervøsitet i hjertet, klump i halsen, eller det kan slå ut kreftene/blir matt i armer og ben.

Skriv en ny kommentar

hits