I sporene til en legende :)

Takker min høyere makt når jeg kommer meg ut i naturen og blir møtt på denne måten. Det vokser, råtner, kvitrer, lukter, stråler, summer og kryper. Alt slår bare mot meg fra sitt beste, uorden som er helt i orden. Tusen takk for at jeg kan være en del av dette.


Målet for turen i dag var å finne skatten til Haltende Jonny, vistnok en slu fyr som skal ha sjult litt av hvert rundt i området her. Han ble nesten tatt flere ganger og hele bygda prøvde få has på'n. Jeg er ute å snoker i historien å finner stadig spor etter den dramatiske tiden.

Det var tydlig flere som jaktet på Haltende Jonny, flere forskjellige ammunisjon tyder helt klart på det.


Her piper søkeren og alt tyder på en skatt, men den skulle vise seg å ikke være så lett å finne.


Endelig dukket den opp, et spor av at skatten er her et sted. Sikkert fått skutt hull i pengesekken så den sølvpengen har rent ut. Har vasket den kun med litt vann og den ser nesten ut som er tatt rett fra banken.. Helt strøken så og si. Kan det være at Haltende Jonny egentlig kom flyktende fra sverige? Både navn og mynt tyder på det. Min sølvmynt nr 2 i min tid som detektorist så jeg er super fornøyd med denne vakre skatten :)


Jonny ble aldri tatt og ble boende resten av sitt liv som lovløs ute i skogene sies det.
 Han tok tilsynelatende hygenen på alvor og levde et langt og eventyrlig liv.

Det er ikke lett å finne sporene etter Jonny, og det skal ikke være lett å finne sporene etter meg heller.. Derfor ser det slik ut etter jeg har gravet tilbake det jeg gravde opp.

Bruk naturen så sinnet skinner kjære leser :)

Unn deg selv noen nye innputt ved å LIKE min Facebook side

Nuk's Skriverier

Hilsninger, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Setter jeg masse masse stOOOr pris på!!

#tur #skogstur #vår #sol #metalldetektor #pinpointer #sølv #sølvmynt #skatt #sølvskatt #sinnsro #balanse #aktivitetsbalanse #kropp #hode #opptur #tur #skogstur #rehabilitering #rehab #rekrasjoner #åpenbaring #refleksjoner #terapi #følelser #mindfulness #endringer #motivasjon #motivert #mål #forandring #nysgjerrig #undrende #kreativ #2017 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits