Sommerferien er i boks :)

Da er endelig ferien spikret. Samboeren overrasket med innkjøpt sommerferieplaner. Jeg viste ikke helt hva jeg skulle si, men forsto hva jeg måtte gjøre. 

Det var bare å være takknemlig å finne frem skjortsen, brette opp ermene å finne frem verktøyet....? Øøhmm.. verktøy?


Når jeg skriver ferie/sommerferie så er det i forhold til barna. Jeg går selv hjemme så ikke så stor forskjell på hverdag å ferie egentlig annet enn med ungene.
Jeg har så klart ingen mulighet å tenke på ferie tur, det ville vært helt feil. En snylter som meg skulle fått reist noe sted med ungene.

Faktisk så forstår jeg at i min situasjon blir det ingen ferie. Ferie (i denne forstand mener jeg syden/utenlands minimum 1 uke) er helt utelukket så lenge jeg motar nødhjelp fra velferdsstaten. Det er en luksus som faktisk ikke burde være en vane heller, men det er det nesten blitt for mange virker det som.

Denne sommerferien blir nok litt ekstra spesiell, for det er veldig trangt økonomisk og det kan ikke fortrenges eller løses på noe enkelt vis. 

Trenger ikke bli noe kjip ferie likevel. Masse kos man kan gjøre uten å bruke særlig mer en hva en vanlig hverdag koster. Så jeg tenker egentlig at sommerferien blir fin. Masse kos og fritid med barna og mulighet for litt av hvert:)


Selv skal jeg på en liten ferie faktisk. En fullt oppvartet helse ferie med hel pensjon, masse omsorg sammen herlige folk og venner. En tur tilbake til Sunnaas på kontrollopphold. Kun en uke, men det blir fint. 

Tilbake til hva samboeren hadde anskaffet for noen ferieplaner.

Hun hadde bestemt seg for å oppgradere det mest brukte hjørnet på tomta.
Så da røk denne 8-9 år gamle trampolinen ut. Den er fullt brukenes, men bærer jo preg av årene. Har ikke lyst å kaste den så prøver gi den bort da. Rop ut om du vil ha, hjemme eller på hytta kanskje.

Her skal det bli enda mer aktivitet i sommer!!


Litt forbredelser må til, veldig fint å slippe ugresset under. Må takke min høyere makt for hjelp så subbus grusen kom på plass.

 

 

 

 

 

 

Ramma er kommet på plass så er det bare litt småtteri igjen.

 


 

 

 

 

Ta Ta!!

Stor og flott, helt ny oval trampoline. Mye mer verdt enn en billett til syden og varer så mye lengre. Kjempe fint tenkt av samboeren.

  

Sommerferie.. mer tid sammen, en tid for ro og glede.

Unn deg selv noen nye innputt og tusen takk for at du LIKER min Facebook side.

Nuk's Skriverier

Hilsninger, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Tuuuusen Takk til dere alle!!

#trampoline #hage #hagestell #takknemlig #ferie #sommerferie #sommer #balanse #positiv #positivitet #aktivitetsbalanse #kropp #hode #familie #barn #glede #north #northtrampoline #opptur #sinnsro #sunnaas #rekrasjoner #refleksjoner #endringer #motivasjon #motivert #mål #forandring  #nysgjerrig #undrende #kreativ #diy #2017

2 kommentarer

Veronica

12.06.2017 kl.23:08

Virker som en smart samboer, det er jo mye mer gunstig å bruke penger som en kan ha glede av på sikt fremfor akkurat her i nuet. Tenkte det blir mange kjekke stunder i hagen fremover :)

NUK

12.06.2017 kl.23:33

Veronica: Uten tvil smart, fornuftig og raus. Og det er mye ellers fint man kan gjøre i ferier annet enn å dra til syden og :)
Takk for kommentar :)

Skriv en ny kommentar

hits