Inn til service... Sunnaas Sykehus.

Bråvåknet av en dyp dur og risting i hele kåken. Lettere omtåket kikker jeg på klokka.. åja 07.40.. hmm trøtt.no jeg summer litt videre på puta.. Så kommer duuuuuuuren igjen og det dirrer i rommet,,, hva øøø hva å kikker på klokka igjen 07.43... ÅÅÅ Pokker jeg skal jo til Sunnaas i dag!!!

Nesten pakket og klar men bare nesten, alarmen hadde jeg enten glemt eller slått av i søvne og jeg som skulle ha litt tid til å få med meg de siste nødvendige ting. Soverommet er i kjellern så sjelden omverden utenfor vekker meg men, min høyere makt ville vel at jeg skulle rekke innsjekkingen på Sunnaas da. Så han hadde fått noen asfaltarbeidere til å starte asfaltering utenfor huset akuratt i tide.

Så da var det bare raske på seg filler, hive puta litt toalettsaker og pc'n i kofferten, sette på kaffen og prøve fokusere på om det var noe mer jeg skulle ha med de 4 minuttene før kaffen er klar.  Jeg er ikke veldig glad i å bare våkne og sette meg i bilen 15 minutter senere, men det går når man må rekke noe.

Hade klem og nuss til samboer, og full fart ut av gårdsplassen på vei mot 5 dager tilbake på sykehuset.

Sunnaas Sykehus kontroll/oppfølgings opphold:

 Ja jeg kom frem i tide selv om en tur innom å fylle drivstoff også måtte gjøres. Komme for sent er noe som plager meg skikkelig, samtidig så burde jeg vel egentlig vite hvor lang kjøretur det er fra Askim til Sunnaas. Har kjørt hit noen ganger nå, likevel har jeg liksom ikke helt festet meg vet tidsbruken. Mer sånn ca en times tid, og denne gangen var intet unntak. Ja jeg vet det går ann å finne ut på nett, men ca er godt nok for meg så lenge jeg ikke kommer for sent. Klokken 09.00 presis tuslet jeg inn døra her og sjekket inn.

Første jeg møter i koridoren på vei opp på avdelingen er to sprudlende glade damer fra gruppa, de er på vei ned for frokost. Kjempe hyggelig gjensyn. Oppe på avdelingen møter jeg resten som også er veldig hyggelig. Jeg får utdelt rom og det obligatoriske armbåndet. Må nesten si jeg får rommet mitt, for fikk samme rom som sist. Meget fornøyd med det.

Etter en kjapp frokost hadde vi et lite gjennsynsmøte. Så har jeg vært så heldig å fått skravlet høl i hue på sosionomen, kordinatoren og legen. Fullt kjør fra meg fra start. Fem dager går veldig fort og jeg trenger få mest mulig ut av de dagene. Kjenner det er litt deilig og kunne få tømt ut litt av det som lagrer seg. For selv om jeg snakker med de hjemme og andre rundt meg om utfordringer, så vil jeg ikke ha det som noe fast tema på hjemmebane. Derfor er det godt når jeg er her og de lurer på "hvordan funker ting for meg egentlig?" Samtidig som jeg får fundert litt på hvordan har det og hvordan det egentlig har gått siden sist. Blir jeg også mer bevist på at det er skjedd noe forandring, kanskje mer enn jeg hadde merket før jeg kom tilbake.

Noe er blitt betydelig bedre, noe litt bedre, noe er uforandret og kanskje en liten forverring. Det er smerteproblematikk og alt av konsekvenser på alle plan i livet det spiller rolle. Akseptering, bli akseptert, mine og andres følelser, fysiske, psykiske, praktiske og nødvendige  hverdagslige ting og tang. Jeg skal ikke gå inn i noe mer spesifikt nå, men det er helt klart en ganske vanskelig situasjon med flere utfordringer enn jeg kunne tenke meg kort tid tilbake.

Her får jeg hjelp, jeg trenger hjelp, og jeg er veldig takknemlig for den hjelpen jeg får.

Alt om mine opphold finner du  HER, og HER.

Etter en lang motbakke kommer en skikkelig nedtur :)

Unn deg selv noen nye innputt og tusen takk for at du LIKER min Facebook side.

Nuk's Skriverier

Hilsninger, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Tuuuusen Takk til dere alle!!

#sunnaas #sykehus #konsert #aktivitet #balanse #aktivitetsbalanse #kropp #hode #opptur #sinnsro #tur #skogstur #rocknroll #innlagt #rehabilitering #rehab #relasjoner #familie #åpenbaring #fysioterapi #terapibasseng #refleksjoner #terapi #følelser #angst #redd #usikker #mindfulness #endringer #motivasjon #motivert #mål #forandring #gruppedynamikk #gruppe #gruppebehandling #kaos #humor #smerte #nysgjerrig #undrende #kreativ #diy #2017

 

12 kommentarer

denungebergenseren

27.06.2017 kl.09:41

Så utrolig fin blogg du har, og så fine bilder du bruker! :D

Har en ukens blogg på min blogg, om du vil så er det bare å trykke innpå og melde seg på! :D

NUK

27.06.2017 kl.10:42

denungebergenseren: Tusen takk for det :) og takk for invitasjonen :D

Kari

27.06.2017 kl.09:50

Stå på og lykke til med oppholdet.

NUK

27.06.2017 kl.10:43

Kari: Takk så mye :D

27.06.2017 kl.13:16

Veldig koselig å se deg igjen Kim 😊

NUK

27.06.2017 kl.15:17

Anonym: Takk det samme :)

27.06.2017 kl.13:18

Hilsen Monica 😊 og tusen tusen takk for den fine stenen 😁😄

NUK

27.06.2017 kl.15:18

Anonym: Bare hyggelig :)

denungebergenseren

28.06.2017 kl.15:04

Hei! :D

Nå har jeg trukket ukens blogg vinner på bloggen min, kanskje det er du som har vunnet?;-)

due

29.06.2017 kl.20:23

Ønsker deg masse lykke til . Godt å se at du trives på Sunnaas.

NUK

29.06.2017 kl.23:31

due: Ja her er det godt :) så er det hjem i morgen :)

due

29.06.2017 kl.23:44

fem dage går raskt. God tur hjem, kos deg masse :)

Skriv en ny kommentar

hits