I påvente av noe bedre.

Jeg har skrevet på et innlegg den siste perioden, men det er et vansklig tema og litt skummelt å dele om så det tar litt tid. Håper derefølger meg videre og selv i perioder med få innlegg er det mye som skjer. Kanskje akkurat da det skjer mest i livet mitt :) I påvente av neste innlegget deler jeg min hages blomster som desverre nå er mer eller mindre ferdig blomstret.

Prestekragetua kommer egentlig bare opp fra plena hvor det har tidligere vært et bed (lenge før min tid). Den ensomme rosen skal ikke skryte å si hva den heter men det er en duftrose og den kan kjennes på flere meters avstand.

Klaseroser langs uthuset ved parkeringen. Blir glad hver gang man kommer hjem å denne er i blomst.

Duftende hvite roser, og noe jeg ikke vet navnet på, men fine er di :)

Hortensia busk pynter opp i full blomst.

Potteblomser har vi og mulighet å ta inn noen friske blomser i sesongen.

Ikke alle blomstene har jeg fått knipset her i sommer, men nesten og flere skal det bli. Er veldig glad i blomster og hage generelt.

 

Takknemlig for det jeg har :)

Unn deg selv noen nye innputt ved å FØLGE/LIKE min Facebook side

Nuk's Skriverier

Hilsninger, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Setter jeg masse masse stOOOr pris på!!

#hage #blomster #hageglede #rose #roser #hortensia #sommer #sommerblomster #sol #sinnsro #balanse #takknemlig #kropp #hode #sinn #helse #diy #nysgjerrig #undrende #kreativ #2017

 

 

2 kommentarer

Tine Mai Støver

19.08.2017 kl.19:40

Det er nydelig hage du har med flotte blomster. De du har rosa og rødt ved siden av hverandre er "Astilber".Klem til deg

NUK

19.08.2017 kl.19:47

Tine Mai Støver: tusen takk for det:) Fint å vite hva man har i hagen og :) De astilbene pynter fint opp kunne hatt flere av de :) Ha en fortsatt god helg.

Skriv en ny kommentar

hits