Ta Dommen din Therese!!!

Å slutt å gjør hele nasjonen forlegen... Idrettsnorge er helt ute av seg, tårene spruter... Åååå det er så synd på Therese.. Hun mister OL, hva hvordan kan dem straffe henne slik, ufortjent, vi gir oss ikke o.s.v.

Det er helt åpenlyst, at hun skulle få en dom. Den bør stå i forhold til andres lignende saker tidligere. Hvorfor skal hun behandles på noen annen måte? Hva er det med oss her i landet som kan dømme andre nasjoners utøvere rett ned og kjempe hardt for utestengelser?  Så skal vår egen skal ha særbehandling. "260 ganger mer virkestoff en Contador" han fikk 2 år.

Jeg syns det er FLAUT (pinlig synes de det var i vårt naboland) å høre sytingen til Therese og resten av gjengen som er så lei seg i dag. Patetisk var det sist når hun satt å tutet på pressekonferansen (Therese Johaugs krokkodilletårer). Ikke den gangen og ikke NÅ engang, vil hun og maaaaange andre forstå at hun har tatt/fått i seg DOPING!!!  Hva med selvinnsikt nok til å akseptere dommen ved å være ydmyk? Samme hva Therese så har du fått i deg clostebol og dommen er satt.

Unnskylder på vegne av Therese Johaug, skiforbundet og andre av hennes støttespillere  til alle andre nasjoners utøvere for manglende respekt til dommen og regelverket.

Selv har jeg et ganske normalt forhold til apotek varer, og leser ikke alle bivirkninger og det med små skrift, men jeg leser på pakken. Finner ut mengde og hvor ofte preparatet skal brukes og kikker på tuben hva som står der av innhold og slikt. Så når du lever av ski idrett (i verdens fremste skinasjon) og det viktigste utenom å trene og holde seg frisk er ikke få i seg doping, så OVERSER man IKKE dette  eller innholdet clostebol. Slutter på "bol" da er det i slekt med anabol. Du tar ikke bare imot en salve river den ut av pakka og smører på.

Om denne leppesalven var årsaken til at hun fikk i seg dette stoffet clostebol, så er hun enten blind eller totalt analfabet. Det skal være helt helt umulig minst 99,9 % umulig å ikke se merket doping for en i hennes posisjon.

Så vil jeg gi litt mat til konspiratøren:

Det ganske rart at hun ved en tilfeldighet og hel haug av uheldige avgjørelser. Fra henne og legen skulle klare å få i seg dette stoffet via leppekrem. For meg lukter hele leppekrem saken "cover upp", for hvis hun virkelig har brukt doping i form av clostebol. Blitt tatt for det da hadde hennes karriere vært over og ut. Så at det fantes en leppekrem med det stoffet i seg var kanskje veldig heldig og hendig.

Og akuratt når jeg tenkte jeg var ferdig med min utblåsning. Leser jeg at hun vurderer og anke. Presentert som en gladsak til folket fra dagbladet "Gir ikke opp OL: Johaug vurderer å anke dommen. Slik kan det utrolige likevel skje" De har funnet et "smutthull" som de vurderer å benytte. Eier de virkelig ingen moral?

Det er bare så latterlig. Kan vi ikke bare ta det innover oss?? Vi har en utøver tatt i doping, fått dom. Vi skammer oss over det og skal bli mye strengere i fremtiden!!

noen ganger er det lurt å bare slippe taket :)

Hilsninger, delinger, følgere og tilbakemeldinger er alltid velkommen..

 Husk å LIKE min Facebook side Nuk's Skriverier

Setter jeg masse masse stOOOr pris på!!

#doping  #cas #ydmyk #anke #endring #ski #skisport #therese #johaug #theresejohaug #pinlig #flaut #skiforbundet #toppidrett #clostebol #dom #juks #langrenn

 

4 kommentarer

Doc&Dask

23.08.2017 kl.01:29

Hun skulle ha gått til Specsavers 😂

NUK

23.08.2017 kl.02:41

Doc&Dask: haha :D

Bjarne

28.08.2017 kl.01:15

Helt enig med deg, NUK.

Selv tror jeg hverken på Johaug eller legen, og legen sier selv at han ikke vet hva han tenkte da han angivelig godkjente salven. Det er ikke snakk om hvilken som helst lege, men den kanskje mest erfarne idrettslegen i landet. Hvor og når ble salven kjøpt? Finnes det tilfeldigvis ingen kvittering? Hvorfor kjøpes det i det hele tatt et medikament som inneholder Clostebol?

Jeg tror legen lot seg ofre.

NUK

28.08.2017 kl.10:21

Bjarne: Ja det virker for meg og alt for mye som ikke stemmer. Og en ting er at de innvolverte prøver skape seg et dekke, men jeg syns det er synd at "vi" ikke klarer å være like kritiske til vår egen utøver som andres.
Det var nok bedre at legen pakket sekken en utøveren for å redde omdømmet til norske utøvere.

Skriv en ny kommentar

hits