hits

Sovesyken?

Etter hjernehinnebetennelsen og sykhusoppholdet sist uke, fikk jeg beskjed om å ta det med ro 1-2 uker. Det gjør jeg et tappert forsøk på. Etterhvert tenkte jeg kanskje å få skrevet ferdig noen innlegg her da. At det ikke er så slitsomt.

Hver gang jeg forsøker sovner jeg etter noen få setninger :) Skriver jeg så kjedelig eller er jeg rett og slett så slapp?? Førjeg slukner igjen valgte jeg nå å lage et skikkelig kort innlegg for oppdateringen sin del :)

Litt komisk er det også at jeg sjekket inn igjen på Sunnaas Sykehus denne uka på kontrollopphold. Godt er det å få veiledning til utfordringene som står i kø, men så utslitt a gitt :)

 

 

 

 

Etter en lang motbakke kommer en skikkelig nedtur :)

Unn deg selv noen nye innputt og tusen takk for at du LIKER min Facebook side.

Nuk's Skriverier

Hilsninger, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Tuuuusen Takk til dere alle!!

#sunnaas #sykehus #uke #aktivitet #balanse #aktivitetsbalanse #kropp #hode #opptur #sinnsro #innlagt #rehabilitering #rehab #relasjoner #familie #åpenbaring #fysioterapi #terapibasseng #refleksjoner #terapi #følelser #angst #redd #usikker #mindfulness #endringer #motivasjon #motivert #mål #forandring #gruppedynamikk #gruppe #gruppebehandling #kaos #humor #smerte #nysgjerrig #undrende #kreativ #diy #2017

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar