hits

Fremtiden skal sikkres!!

Da er jeg på vei mot nye høyder.

Plutselig er jeg igang med studier, først er det generell studiekompetanse som skal fullføres frem mot sommeren 2018. For meg 4 fag, norsk, matte, naturfag og historie. Selvfølgelig er målet topp karakterer så det gjelder å følge med og jobbe hardt.

Klassen startet opp for 4 uker siden, og jeg nå på mandag. Rett inn i mattetimer etter å fått registrert meg, bestillt bøker, og søkt om stipend/lån. Kjenner på stresset samtidig som det er veldig deilig med en ny hverdag.

Her skal mitt hode oppgraderes til "godkjent for høyere utdanning". Det er min vei til "himmelen" på en måte for nå har jeg sittet fast lenge i kvikksanden. Hva har fått meg til å sparke igang dette? Plutselig frisk og full av energi? Vunnet min sak med NAV eller i lotto?

Frisk kan jeg ikke si jeg er på noe vis, men ikke lyst og kan ikke bli enda sykere. Det er en haug av hinder og utfordringer jeg kan fokusere på om jeg vil og jeg har tatt en titt på de fleste. Motivasjonen og kraften til å hive meg ut i dette kommer ikke fra meg. Uten råd fra terapeuten, veiledning av sosionomen, opprenskningen med psykologen, motivasjonen fra min kordinator og andre helsepersonell alle på Sunnaas Sykehus og ikke minst støtten fra mine nærmeste hjemme og venner. Uten den kraften disse tilsammen skaper ville jeg ikke klart dette.

Jeg er utrolig takknemlig for den hjelpen jeg har fått av de rundt meg. Nå er alt veldig ferskt og ikke helt fått smake på alle utfordringene som kan oppstå. Kjennes ut som jeg skal kunne klare å møte de og etter alt jeg har måtte tåle hittil. Kjenner jeg kan føle på litt bitterhet på statens organ NAV, men de skal ikke få ta mer av mitt liv nå. Fokuset nå er de som vil meg godt og hva som gjør meg godt.

Eksprimentering og forskning i naturfag er alltid gøy.

I dag var det påvisning av stivelse og protein som sto på planen først. Ikke verdens mest avanserte forskning, men med en hyggelig gruppe og engasjement blir det artig.

Veldig fin klasse hvor alle er voksne som gir et godt arbeidsmiljø og god stemning.

Så nå håper jeg bare få bøker, annet utstyr og penger på plass så jeg virkelig kan tre inn i student tilværelsen :)

Etter en lang nedtur er det godt med en opptur :)

Syns du dette eller annet var verdt en tommel opp? 

Da er du hjertelig velkommen til å LIKE min Facebook side Nuk's Skriverier

Hilsninger, kommentarer, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Tuuuusen Takk til dere alle!!

#skole #student #studiekompetanse #voksen #skole #klasse #voksenopplæring #generell #påbyggning #utdanning #fag #allmennfag #ekspriment #forskning #nav #venner  #nærmeste #sunnaas #sykehus #uke #aktivitet #balanse #aktivitetsbalanse #kropp #hode #opptur #sinnsro  #rehabilitering #rehab #relasjoner #familie #åpenbaring  #refleksjoner #terapi #følelser #angst #redd #usikker  #endringer #motivasjon #motivert #mål #forandring #gruppedynamikk #gruppe  #kaos #humor #smerte #nysgjerrig #undrende #kreativ #diy #2017

6 kommentarer

sissel gunnerud

27.09.2017 kl.06:58

Lykke til ,det hjelper med motivasjon og hjelp på veien ,husk det e r du som gjør jobben og vær

stolt av deg selv :)

Ha en fopp Onsdag.

NUK

27.09.2017 kl.09:33

sissel gunnerud: tusen takk for det :)

Vårin

27.09.2017 kl.23:04

Du er kjempetøff!! Det er veldig vanskelig å ikke bare bestemme seg for å gjøre noe nytt, men å faktisk gjøre det også! Lykke til Kim! Gleder meg til å høre om hvordan det går!

NUK

27.09.2017 kl.23:32

Vårin: Tusen takk for det :) Ja det er litt som å stå på bryggekanten og mistenke at vannet er iskaldt, men likevel bestemme seg for å hoppe i det :) Her blir det oppdateringer ja :)

Monica Kongsberg

28.09.2017 kl.08:54

Må si jeg beundrer deg Kim 😊 den som gir seg har tapt 😜

MÅ bli bra dette 😀 var jammen på tide at det gikk riktig vei for deg nå 😊 masse masse lykketil på skolen.

NUK

28.09.2017 kl.11:05

Monica Kongsberg: Tusen takk for det. Er vel jeg som går den riktige veien, skulle gjerne hatt Nav med på laget, men får nøye meg med lånekassa ??

Skriv en ny kommentar