hits

Går unna dett'a :)

Lillemann, påsan eller var det knotten? Han ble levert 07.35 på barnehagen og minste datter kjørt kvart veien til skolen før jeg måtte fise meg nedover mot Sarpsborg...

Turen nedover tar ca 40-43 min på rimelig svingete vei gjennom skogen, for de litt mer lokalkjente kalles veien "trøsken". Bilkjøringen er ikke det beste for meg, men formålet er godt og avstanden er rimelig så det skal jeg klare stå i.

Klokken 08.30 er det skolestart, det er slett ikke ille, selv om rutinen hjemme må tilpasses litt så ser det ut til å gå seg til.

Matte & Historie besto dagen i dag av. Formler og ligninger som er veldig gøy selv om man kjører seg litt fast innemellom. Ganske lett nå da det er mest for oppfriskning. Læreren er meget flink og klarer vise utregninger på mange måter og meget forklarende på alle faktorer.

Siste halvdel av dagen med historie. Den industrielle revolusjonen var tema, veldig interessant og en godt engasjert lærer som lett og tydelig viser sammenhengen og utviklingen i samfunnet.

 

 

 

 

 

Hjemmreise, hente barnet i banehagen og diske opp middag. Lett i dag, for jeg laget endel kjøttkaker for mye i går med brunsaus (kantarellkrydret) og poteter. Leke med barna litt og ordne endel praktiske saker. Skanne papirer, sende og  finne ut forskjellig praktiske saker noen telefoner så var alt klart til lånekassa. Bare håpe det går kjapt nå for her trengs det mye nytt utstyr ganske prekært.

 

Får skryte litt av meg i kveld. Var ikke helt lagt inn i planen, men plutselig er det tomt i fryseren for brød og masse nistemat som skal smøres neste morgen fremprovoserte bakeren gitt.

Belønningen er ikke noe å klage på. Kveldsmat kl 23.00, 4 stk. lunkene nystekte skiver med smør og brunost. Det er godt det.

 

Etter en lang nedtur er det godt med en opptur :)

Syns du dette eller annet var verdt en tommel opp? 

Da er du hjertelig velkommen til å LIKE min Facebook side Nuk's Skriverier

Hilsninger, kommentarer, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Tuuuusen Takk til dere alle!!

#skole #student #studiekompetanse #voksen #skole #klasse #voksenopplæring #generell #påbyggning #utdanning #fag #allmennfag #ekspriment #forskning #nav #venner  #nærmeste #pendler #matte #historie #bake #brød #hjemmebakt #frokost #sunnaas #sykehus #uke #aktivitet #balanse #aktivitetsbalanse #kropp #hode #opptur #sinnsro  #rehabilitering #rehab #relasjoner #familie #åpenbaring  #refleksjoner #terapi #følelser #angst #redd #usikker  #endringer #motivasjon #motivert #mål #forandring #gruppedynamikk #gruppe  #kaos #humor #smerte #nysgjerrig #undrende #kreativ #diy #2017

4 kommentarer

Monica Kongsberg

28.09.2017 kl.08:29

Wow !! Så utrolig bra at det ordnet seg med skole 😀 veldig veldig glad på dine vegne Kim 🤗 dette klarer du 🤗 stå på og masse masse lykketil.

Jeg heier på deg 💙👍

NUK

28.09.2017 kl.11:06

Monica Kongsberg: Det skal bli så bra dette, veldig motivert ?? takk for støtten..

Kari

28.09.2017 kl.22:20

Dette er kjempeflott og tøft😍

Dette kommer til å gå veien. Og du er sterk. Heier på deg👍🏼👏🏻

NUK

28.09.2017 kl.23:08

Kari: Tusen takk :) ja dette må bare gå :)

Skriv en ny kommentar