hits

del din sexvideo med meg...

Hvor vil vi? Hva er nyhetssaken og hva oppnår avsenderen med dette?

Det og flere spørsmål dukker opp i mitt hode når jeg leser denne saken på NRK.no Ungdom deler sexvideoer på nett i lukkede forum og tenker ikke på konsekvenser. Det er intervjuet noen fra et ungdomsmiljø i Drammen (og der var drammensungdommen stemplet som tøsete) og selv om politiet mener dette er noe som foregår flere steder så sitter jeg igjen med "i drammen har ungdommen sex for å vise at de er kule". Kanskje det faktisk er tilfellet.

Hvis formålet med denne "nyhetssaken" er å opplyse voksene om at ungene dems er litt ute å kjører spesielt i drammens området (noe hovedformålet bør være). Eventuelt vise de få ungdommene som leser nyheter at dette er ikke helt heldig utvikling........ "Helt vanlig å filme at vi har sex......Ungdommer... bla..bla...bla" Nei jeg tror ikke dette er måten å bekjempe ukultur eller hva man skal kalle det.

Dette skaper masse klikk, blir snakket om, og sprer rykter og om mulig ilden langt utover der bålet startet å brenne.

Alt må ikke på død og liv ut i trykken bare for det skaper klikk. Det finnes andre måter å bekjempe eller ta tak i dette på. Skole, lærere, helsestasjon, politiet foreldremøter, idrett, ungdomsarbeidere og sikkert flere.

De ungdommene NRK har intervjuet virker det ikke som de syns dette er noe problem og det er kun de voksene som ikke forstår. Dette er den nye måten å være kul på desverre.

Enda en god grunn til å ikke "Reklamere" for denne adferden...

 

Så hva tror dere?

Fører slike nyhets oppslag til noe positivt, da være seg effektive tiltak mot fenomenet/ holdningsendringer??

Eller masse klikk og stor fare for spredning av en ukultur??

Syns du dette eller annet var verdt en tommel opp? 

Da er du hjertelig velkommen til å LIKE min Facebook side Nuk's Skriverier

Hilsninger, kommentarer, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Tuuuusen Takk til dere alle!!

#skole #barn #ungdom #voksen #skole #klasse #foreldre #politiet #nrk #sex #sexvideo #filme #dele #sosialemedier #opplæring #ekspriment #forskning #venner #nærmeste #aktivitet #kropp #sinnsro #rehab #relasjoner #familie #åpenbaring  #refleksjoneri #følelser #motivasjon #motivert #mål #forandring #kaos  #nysgjerrig #undrende #kreativ #diy #2017

4 kommentarer

Tom Kristoffersen

29.09.2017 kl.01:55

Man ser jo at dette er en tendens som bare blir større og større. Klikks prioriteres fremfor viktigere ting. Det er jo bare å følge med i enkelte saker til toppbloggere som f.eks blir klistret fremfor vg på hovedsiden. Når det gjelder akkurat den video saken, hoff...jaja, når de selv blir voksne vil de kansje forstå men ikke minst, foreldrene, de burde være der et sted.

NUK

29.09.2017 kl.07:14

Tom Kristoffersen: ja det er veldig irriterende syns jeg, å se mamman til Michelle slått opp som en nyhetssak. Men denne saken syns jeg er viktig, lilevel mener jeg den ikke burde håndteres i media for det ikke er no man vil skal bli mer omfattende. Som du påpeker, her må foreldre på banen.

Monica Kongsberg

29.09.2017 kl.08:58

Tror ikke de helt skjønner hva de gjør mot seg selv denne ungdommen .. videoene blir vist på lukkede forum sier de.. hvor fort gjort er det ikke at en sånn video "forviller" seg ut i det åpne forum ?? Det kan skape mange problemer for dem .. mht jobb, skole, familie, ett dårlig rykte.. Tenker også at noen kanskje blir presset til dette.. hvis ikke er du ikke "kul"

Gruppepress.. og jentepress er nesten været.

De er for unge.. forstår ikke konsekvensene av hva de gjør MOT seg selv. Det er visst ingenting som er "privat" lenger,

Synes ikke media bør lage noen stor sak ut av dette.. som du sier Kim er nok andre som bør ta seg av den biten om å informere dem om hva konsekvensene er..

Ha en fin helg :-)

NUK

29.09.2017 kl.10:40

Monica Kongsberg: God helgtil deg og takk for kommentaren. Syns egentlig at det er ganske utrolig, den generasjonen som virkelig har vokst opp med internett og sosiale medier. De forstår ikke at det ikke er noe som er "lukket/privat" på nett. Når pentagon kan bli hacket da tenker jeg det ikke er lenge til disse videoene ligger ute på åpene forum.
Trengs en nasjonal dugnad i selvrespekt her til lands snart :)

Skriv en ny kommentar