hits

Din jævel som stjal meg-et

Det er jo bare slikt jeg hører om og tenker "da er du bare skikkelig uheldig ass". Plutselig er det ikke det!! Det gjelder meg, det er meg noen har stjålet.

Har ikke helt landet enda og fått det til å synke inn. Det berører flere og flere følelser i meg. I går kom jeg hjem og det var noe post der som var til meg. Jeg velger alltid den jeg ikke forstår hva er for det er mest spennende. Så hva er dette da, jo en kredittvurdering fra Bisnode,, ja ja det er ikke så uvanlig.

Men hmm jo det var det for jeg har vel ikke handlet noe i det siste? Jeg funderer på dette en god stund og ser at vurderingen er gjort på vegne av ELLOS Norway AS. Det er jo bare enda rarere, jeg vet jo ikke engang hvordan produkter de tilbyr. Det vil si jeg har aldri sett på Ellos sine sider. Jeg lar det ligge litt og avslutter kvelden med det som må gjøres og tilslutt lekser til sent på kveld/natt. Denne kredittvurderingen måtte jeg finne ut av, ligger og forstyrrer i bakhodet hele tiden.

 

Så kommer denne dagen. Dagen i dag, som alle skoledager er det, stå opp, smøre mat, levere unge i barnehage og dure avgårde til Sarpsborg. Lite tid og feil tid for å sette igang min etterforskning så det må vente til jeg er hjemme. Ikke så veldig stressa over dette på skolen i dag, tenkte vel at det sikkert har en god forklaring, men det ene avsnittet i brevet murret i bevisstheten.

Ja,, for i verst tenkelige senario kunne det jo være tilfelle. Sannsynligvis ikke, ikke meg hvorfor og hvordan skulle det skje? Skolen var slutt og litt før kl 15 var jeg hjemme. Fant frem brevet og ringte Ellos for å høre om de kunne hjelpe meg å finne ut noe mer om denne kredittsjekken. De kunne ikke finne meg registrert som kunde eller noe, men kunne sette meg videre til finansierings avdelingen. 

Uroen jeg hadde kjent på var blitt litt større etter å snakket med flere og følelsen gikk mer over i frykt. Så kom svaret, "jeg kan se at det er gjort 2 forsøk her på å opprette kreditt" sier damen i røret. Jeg forklarer nok en gang at jeg umulig kan ha noe med det å gjøre og damen tviler ikke på det jeg sier. Frykten blir bekreftet, jeg er blitt utsatt for ID-tyveri. Trøsten var at her hadde de ikke fått noe kreditt, men jeg har ikke helt oversikt enda.

Hva i heite huleste gjør jeg nå da? Jeg spør litt mer om hva som er forsøkt og får noen råd om hvor jeg bør starte. Takker for hjelpen og går i gang med neste telefon med en gang. Nå kjenner jeg stresset bygger seg opp. Blir sinna og forvirret over hvor omfattende det kan være. Hvor lite jeg egentlig vet om dette.

Snakket med politiet, fikk registrert en anmeldelse og skulle kontakte de igjen i morgen. Har på mange måter fått gjort det jeg kan allerede, men føler meg sårbar og blottet. Ettersom ettermiddagen og kvelden har gått dukker det opp flere følelser og spørsmål. Det føles som et overgrep og inngripen i meg, noen har brukt det som er mitt. Har prøvet å tenke på hvordan det kan skje og men det vet jeg faktisk ikke. 

Har vært igjennom endel tøffe tak og nedturer på andre måter før, men den siste tiden har så å si bare vært god med meg. Så ja kvoten for hell og lykke nådde toppen og trengte sikkert en liten knekk. Nå får jeg bare se hva morgendagen bringer, mye rart man skal oppleve.

Jeg er maktesløs over alt annet enn mine egne handlinger.

Syns du dette eller annet var verdt en tommel opp? 

Du er også hjertelig velkommen til å LIKE min Facebook side Nuk's Skriverier

eller legg til nuk.bloggsnap å følg "Min Story"

Hilsninger, kommentarer, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Tuuuusen Takk til dere alle!!

#idtyveri #id-tyveri #svindel #skimming #identitet #stjålet #snap #snapchat #snapcode #skole #student #studiekompetanse #voksen #skole #klasse #voksenopplæring #generell #påbyggning #utdanning #fag #allmennfag #venner  #nærmeste #pendler #matte #historie  #maktesløs #balanse #aktivitetsbalanse #kropp #hode #opptur #sinnsro #sinne #rehabilitering #relasjoner #familie #åpenbaring  #refleksjoner #terapi #følelser #endringer #motivasjon #motivert #mål #forandring #kaos #humor #nuk #nysgjerrig #undrende #kreativ #diy #2017

2 kommentarer

16.11.2017 kl.13:46

Det skjedde meg for noen år tilbake også. Har hatt sperre for kredittsjekk siden! Det er litt tungvint de gangene man faktisk må sjekkes, men ellers er det ålreit.

NUK

16.11.2017 kl.14:43

Anonym: ja kommer nok til å være enda mer forsiktig i fremtiden jeg og. Utrulig kjipt er det, men likevel er det en del av tiden vi er i.

Skriv en ny kommentar