I påvente av noe bedre.

Jeg har skrevet på et innlegg den siste perioden, men det er et vansklig tema og litt skummelt å dele om så det tar litt tid. Håper derefølger meg videre og selv i perioder med få innlegg er det mye som skjer. Kanskje akkurat da det skjer mest i livet mitt :) I påvente av neste innlegget deler jeg min hages blomster som desverre nå er mer eller mindre ferdig blomstret.

Prestekragetua kommer egentlig bare opp fra plena hvor det har tidligere vært et bed (lenge før min tid). Den ensomme rosen skal ikke skryte å si hva den heter men det er en duftrose og den kan kjennes på flere meters avstand.

Klaseroser langs uthuset ved parkeringen. Blir glad hver gang man kommer hjem å denne er i blomst.

Duftende hvite roser, og noe jeg ikke vet navnet på, men fine er di :)

Hortensia busk pynter opp i full blomst.

Potteblomser har vi og mulighet å ta inn noen friske blomser i sesongen.

Ikke alle blomstene har jeg fått knipset her i sommer, men nesten og flere skal det bli. Er veldig glad i blomster og hage generelt.

 

Takknemlig for det jeg har :)

Unn deg selv noen nye innputt ved å FØLGE/LIKE min Facebook side

Nuk's Skriverier

Hilsninger, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Setter jeg masse masse stOOOr pris på!!

#hage #blomster #hageglede #rose #roser #hortensia #sommer #sommerblomster #sol #sinnsro #balanse #takknemlig #kropp #hode #sinn #helse #diy #nysgjerrig #undrende #kreativ #2017

 

 

Vitamininnsprøytning, en herlig gave!!

Nå er det bare å kjappe seg ut her å få med seg disse nydelige bærene. Eller dere her rundt Askim kan la de være til meg :D

Møtte på denne artige saken, fikk meg til å tenke på fremtiden som noen spår. Dette er kanskje neste generasjons protein kilde og etter størrelsen er den en god munnfull. Om noen vet hva for en type larve dette er håper jeg dere informerer meg og andre lesere i kommentarfeltet.

Det ble godt med bringebær etter et par timer. Her får jeg en fin tur, artige opplevelser og smaksrik nydelig bringebær i massevis helt gratis. Da blir jeg veldig takknemlig for at jeg har denne muligheten.

Fryses ned hele, så har vi litt igjennom hele året. Bare noen uker siden siste boksen fra 2016 ble spist opp her :)

La naturen gi deg det du trenger :)

Unn deg selv noen nye innputt ved å LIKE min Facebook side

Nuk's Skriverier

Hilsninger, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Setter jeg masse masse stOOOr pris på!!

#bringebær #tur #skogstur #sommer #sol #sinnsro #balanse #selvplukk #vitamin #takknemlig #kropp #hode #opptur #rekrasjoner #åpenbaring #helse  #bær #fryse #frystebær #villbringebær #larve #motivasjon #motivert #mål #diy #nysgjerrig #undrende #kreativ #2017

hits