hits

Ta Dommen din Therese!!!

Å slutt å gjør hele nasjonen forlegen... Idrettsnorge er helt ute av seg, tårene spruter... Åååå det er så synd på Therese.. Hun mister OL, hva hvordan kan dem straffe henne slik, ufortjent, vi gir oss ikke o.s.v.

Det er helt åpenlyst, at hun skulle få en dom. Den bør stå i forhold til andres lignende saker tidligere. Hvorfor skal hun behandles på noen annen måte? Hva er det med oss her i landet som kan dømme andre nasjoners utøvere rett ned og kjempe hardt for utestengelser?  Så skal vår egen skal ha særbehandling. "260 ganger mer virkestoff en Contador" han fikk 2 år.

Jeg syns det er FLAUT (pinlig synes de det var i vårt naboland) å høre sytingen til Therese og resten av gjengen som er så lei seg i dag. Patetisk var det sist når hun satt å tutet på pressekonferansen (Therese Johaugs krokkodilletårer). Ikke den gangen og ikke NÅ engang, vil hun og maaaaange andre forstå at hun har tatt/fått i seg DOPING!!!  Hva med selvinnsikt nok til å akseptere dommen ved å være ydmyk? Samme hva Therese så har du fått i deg clostebol og dommen er satt.

Unnskylder på vegne av Therese Johaug, skiforbundet og andre av hennes støttespillere  til alle andre nasjoners utøvere for manglende respekt til dommen og regelverket.

Selv har jeg et ganske normalt forhold til apotek varer, og leser ikke alle bivirkninger og det med små skrift, men jeg leser på pakken. Finner ut mengde og hvor ofte preparatet skal brukes og kikker på tuben hva som står der av innhold og slikt. Så når du lever av ski idrett (i verdens fremste skinasjon) og det viktigste utenom å trene og holde seg frisk er ikke få i seg doping, så OVERSER man IKKE dette  eller innholdet clostebol. Slutter på "bol" da er det i slekt med anabol. Du tar ikke bare imot en salve river den ut av pakka og smører på.

Om denne leppesalven var årsaken til at hun fikk i seg dette stoffet clostebol, så er hun enten blind eller totalt analfabet. Det skal være helt helt umulig minst 99,9 % umulig å ikke se merket doping for en i hennes posisjon.

Så vil jeg gi litt mat til konspiratøren:

Det ganske rart at hun ved en tilfeldighet og hel haug av uheldige avgjørelser. Fra henne og legen skulle klare å få i seg dette stoffet via leppekrem. For meg lukter hele leppekrem saken "cover upp", for hvis hun virkelig har brukt doping i form av clostebol. Blitt tatt for det da hadde hennes karriere vært over og ut. Så at det fantes en leppekrem med det stoffet i seg var kanskje veldig heldig og hendig.

Og akuratt når jeg tenkte jeg var ferdig med min utblåsning. Leser jeg at hun vurderer og anke. Presentert som en gladsak til folket fra dagbladet "Gir ikke opp OL: Johaug vurderer å anke dommen. Slik kan det utrolige likevel skje" De har funnet et "smutthull" som de vurderer å benytte. Eier de virkelig ingen moral?

Det er bare så latterlig. Kan vi ikke bare ta det innover oss?? Vi har en utøver tatt i doping, fått dom. Vi skammer oss over det og skal bli mye strengere i fremtiden!!

noen ganger er det lurt å bare slippe taket :)

Hilsninger, delinger, følgere og tilbakemeldinger er alltid velkommen..

 Husk å LIKE min Facebook side Nuk's Skriverier

Setter jeg masse masse stOOOr pris på!!

#doping  #cas #ydmyk #anke #endring #ski #skisport #therese #johaug #theresejohaug #pinlig #flaut #skiforbundet #toppidrett #clostebol #dom #juks #langrenn

 

1.år faktisk

Ja det er gutten blitt, selv om jeg har vært hjemme dette året har tiden og utviklingen gått fort :) Vi feiret i helgen og han fikk for første gang smake kake. Det ble 3 små skjeer så ville han ikke ha mer, men mose og kræsje kakestykket var veldig gøy :)

Kunne fortalt om denne guttens utviklig og gledessprednig hver dag, men det kommer jeg ikke til å gjøre. Er jo ikke helt "mammatilmichelle" heller da. Kan si det er like før han går nå og han er startet i barnehage, han sprer masse glede er en glad gutt, utvikler seg fint, spiser, sover og leker.

 

 

 

PS! kaker selvfølgelig hjemmelaget.

 

Veldig takknemlig for barna jeg har og tiden jeg har med dem :)

Unn deg selv noen nye innputt ved å FØLGE/LIKE min Facebook side

Nuk's Skriverier

Hilsninger, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Setter jeg masse masse stOOOr pris på!!

#barn #baby #barnehage #glede #takknemlig #1.år #bursdag #første #sinnsro #utvikling #kake #bløtkake #marsipankake #pynt #diy #nysgjerrig #undrende #kreativ #2017

I påvente av noe bedre.

Jeg har skrevet på et innlegg den siste perioden, men det er et vansklig tema og litt skummelt å dele om så det tar litt tid. Håper derefølger meg videre og selv i perioder med få innlegg er det mye som skjer. Kanskje akkurat da det skjer mest i livet mitt :) I påvente av neste innlegget deler jeg min hages blomster som desverre nå er mer eller mindre ferdig blomstret.

Prestekragetua kommer egentlig bare opp fra plena hvor det har tidligere vært et bed (lenge før min tid). Den ensomme rosen skal ikke skryte å si hva den heter men det er en duftrose og den kan kjennes på flere meters avstand.

Klaseroser langs uthuset ved parkeringen. Blir glad hver gang man kommer hjem å denne er i blomst.

Duftende hvite roser, og noe jeg ikke vet navnet på, men fine er di :)

Hortensia busk pynter opp i full blomst.

Potteblomser har vi og mulighet å ta inn noen friske blomser i sesongen.

Ikke alle blomstene har jeg fått knipset her i sommer, men nesten og flere skal det bli. Er veldig glad i blomster og hage generelt.

 

Takknemlig for det jeg har :)

Unn deg selv noen nye innputt ved å FØLGE/LIKE min Facebook side

Nuk's Skriverier

Hilsninger, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Setter jeg masse masse stOOOr pris på!!

#hage #blomster #hageglede #rose #roser #hortensia #sommer #sommerblomster #sol #sinnsro #balanse #takknemlig #kropp #hode #sinn #helse #diy #nysgjerrig #undrende #kreativ #2017

 

 

Vitamininnsprøytning, en herlig gave!!

Nå er det bare å kjappe seg ut her å få med seg disse nydelige bærene. Eller dere her rundt Askim kan la de være til meg :D

Møtte på denne artige saken, fikk meg til å tenke på fremtiden som noen spår. Dette er kanskje neste generasjons protein kilde og etter størrelsen er den en god munnfull. Om noen vet hva for en type larve dette er håper jeg dere informerer meg og andre lesere i kommentarfeltet.

Det ble godt med bringebær etter et par timer. Her får jeg en fin tur, artige opplevelser og smaksrik nydelig bringebær i massevis helt gratis. Da blir jeg veldig takknemlig for at jeg har denne muligheten.

Fryses ned hele, så har vi litt igjennom hele året. Bare noen uker siden siste boksen fra 2016 ble spist opp her :)

La naturen gi deg det du trenger :)

Unn deg selv noen nye innputt ved å LIKE min Facebook side

Nuk's Skriverier

Hilsninger, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Setter jeg masse masse stOOOr pris på!!

#bringebær #tur #skogstur #sommer #sol #sinnsro #balanse #selvplukk #vitamin #takknemlig #kropp #hode #opptur #rekrasjoner #åpenbaring #helse  #bær #fryse #frystebær #villbringebær #larve #motivasjon #motivert #mål #diy #nysgjerrig #undrende #kreativ #2017