Brystbetennelse og Legevakta :(

En god dag endte ganske ille. Dagen i går var som dagene flest med alle vanlige gjøremål her i huset. Jeg har styret med det jeg kan bidra med og fruen har gjort sitt. Minstemann gjorde ikke så mye mer en å sove og spise.

Så startet det igjen!!!  Fruen som ellers er ei frisk og rask dame som sjelden blir syk, blir akutt syk :(

 Brystbetennelse har blitt en plage nå som hun ammer gutten vår, har hun blitt plaget av gjentatt brystbetennelse 3 ganger på snaue 6 uker. Det er noe skikkelig dritt!!. Jeg er sååå glad jeg ikke har pupper. Gutten er snart 6 uker og dier (som det heter) godt, ikke noe problem med matforsyningen er det heller. Men om hun er litt uforsiktig med trekk og tildekkningen av brystene kommer betennelsen kjapt igjen.

Første gangen fikk hun veldig vondt og ble rød på sidene av brystet, løsningen var å amme ofte og tømme brystet så godt som mulig. Noe som egentlig er den eneste løsningen.  Hun fikk feber og ble ganske dårlig i noen dager. Slapp å bruke antibiotika noe som kan være litt tøft for babyen og.

Andre gangen gikk det bedre, hun merket det med en gang det var på vei til å utvikle seg og fikk averget at det ble værre.

Så var det i dag denne siste gangen i går. La oss håpe det blir siste. For som jeg sa var dagen så å si normal hele dagen. Eneste som var anderledes at et vindu i 2.etg sto åpent og terassedøra sto litt på gløtt. Og det kom en man fra Asker Flyfoto som hadde et veldig fint bilde av huset og eiendommen her. Jeg var ute og traff han på gårdsplassen og fikk fruen til å åpne vindu for å ta en titt på bildet. Skulle ikke ha gjordt det kanskje. Disse små feilene kan være nok til å få dette skitet.

2-3 timer senere får gutten mat og sovner uten å tømme puppen helt, kl er ca 21.30. Fruen forteller hun har litt vondt men ikke helt sikker på om det er slik som de 2 første gangene.

 Vi finner frem brystpumpen for om det skulle være brystbetennelse igjen så er det viktig å prøve å få tømt puppen hver gang. Straks etter begynner det å gjøre mer vond og enda mer vondt. Vi prøver å finne ut hva vi kan gjøre eller om det kan være noe annet. Sjekker om det er feber, den er på 37,3 grader i 23.30 tiden. Så begynner smertene som er skjærende og utrolig vonde. En time senere begynner hun å fryse og skjelve mer og mer, jeg blir litt rådløs og blir enig om å ringe legevakta. Får noen tips og bestemmer oss for å bli hjemme siden feberen ikke er der. Frysingen eller frostannfall som det kan kalles blir bare værre og ca kl 01.00 sjekker hun tempen igjen. Da har den sprettet opp over 3 grader på en times tid.

Jeg ringer tilbake til legevakta og vi må bare pakke oss opp ditt. Så avgårde med fruen, minstemann og meg. Da vi kommer til Askim legevakt bikker feberen 41 grader, selv etter 2 paracet tatt en times tid før. Vi blir tatt imot og får hjelp med en gang, prøver blir tatt og mer febernedsettende blir servert. Får med oss en resept og litt medisin hjem.  Denne gangen må det desverre antibiotika til, men må til det. Det har også endel uheldige komplikasjoner, som at gutten kan få magetrøbbel og følgene det gir. 

Det tar noen dager å komme seg forbi dette. Og håper vi kan klare å styre unna noen nye runder med denne plagen.

Til dere som har opplevet dette selv, dere har min fulle forståelse. Det er skikkelig kjipt!!.

Kommentarer og tilbakemeldinger er alltid velkommen..


Vil du lese mer om hva som foregår i hode og livet mitt FØLG MEG her, eller LIKE min Facebook side Nuk's Skriverier

Da blir jeg veldig glad

 

#brystbetennelse #amming #mor #far #baby #legevakt #feber

Med kurv og kamera ut i skogen :)

Naturen er en nytelse for kropp og sjel. Tross mye å gjøre fikk jeg muligheten til å ta meg en tur ut i skogen. Min snille vakre frue tok seg av minstmann hjemme og lot meg få en fridag.

Vakker var den, men ikke noe å spise :) Så da er det bare å vandre innover å nyte sinnsro... 

Finner du en av denne er "familien" rett i nærheten.

I tykk myk mose popper de opp overalt.
 

Ferske og rene.
Jeg blir alltid glad når jeg finne høstkantarellen. Den kan være vansklig å se men, får du synet på en da finner du flere raskt. Disse var så utrolig perfekte der de sto.

 

Ble noen kilo denne gang og :)

 

 

 

Kommentarer og tilbakemeldinger er alltid velkommen..


Vil du lese mer om hva som foregår i hode og livet mitt FØLG MEG her, eller LIKE min Facebook side Nuk's Skriverier

Da blir jeg veldig glad

#skogstur #sopptur #sopp #høstkantarell #glede #sinnsro #høst

Hverdagen er Utfordringen.

Hvis jeg en dag får for lite å gjøre må du gjerne be meg om en tjeneste!!

Det er sikkert noe mange kan kjenne seg igjen i, alltid ha mye å gjøre...

Da må man prioritere gjøremål og prioritere prioriteringene.

Og det i "riktig" rekkefølge!!

 

For meg har det seg slik at jeg alltid har noen oppgaver som skulle vært gjort, men de er ikke så nødvendig at det går forann alle hverdagssysler. Det er slike ting som må finnes tid til, som skal gjøres eller helst ha vært gjort i går.


Utfordringen
er at det dukker opp hele tiden noe som jeg velger å kalle primær prioriteter. Det kan være handle mat, passe barn særlig nå minstemann, gå med søpla, henge tøy, rydde, støvsuge, vaske, lage mat, dekke på, hente unger, levere unger, leke med unger,  gjøre lekser, bytte lyspærer og masse mer hverdagslige ting. De ting som bare må ordnes før man kan sette igang med det man hadde tenkt, bør eller har lyst å få gjort.

Slikt som klippe plenen, rydde i boden, fikse noe gjenstående arbeider, starte med noe planlagte prosjekter, gå tur, bake kake, dyrke en hobby, slappe av, skrive ned tanker, besøke venner, få besøk av venner, se en film og jeg vet det er en hel haug av ting jeg ikke kommer på. Sannsynligvis på grunn av overbelastet topplokk..

Når disse primær prioritetene blir mange i løpet av en dag eller hver dag, blir det vanskelig å få unna eller klemme inn de andre litt sekundære saker som skulle vært gjort. Det igjen kan gi meg en følelse av å ikke strekke til, for jeg vil helst ha fremgang og ting i orden rundt meg.

Det som ofte blir mitt hinder er at jeg kan ha en liten åpning på å få gjort unna noe av de sekundær prioriteringene, men jeg trenger litt tid og gjerne såpass tid at jeg får omstilt meg og mulighet til å oppnå noe resultat. Med det mener jeg.... Ikke bare klippe 1/3 av plena eller finne frem verktøy for å snekkre for så å bli avbrutt med noe annet som må gjøres. Gå en tur på 10 - 20 min i skogen. Sitte ned å ta en kaffe. Nei når jeg skal ta meg til med disse tingene trenger jeg tid og jeg trenger det for å komme i mål med en oppgave eller få ro i sinnet.  Jeg kan såklart avbryte et arbeid hjemme hvis jeg snart kan fortsette igjen snart.

Noen ganger føler jeg denne situasjonen jeg har satt meg i kanskje er for mye for meg men, jeg liker den og vil ha det slik. Største utfordringen min er at jeg tenker og planlegger så himla mye jeg har lyst eller som trengs. Ikke bare jeg men om det kommer en ide eller tanke om noe så er jeg staks igang med planleggingen eller har lyst å utføre straks.

Det fører til at jeg sitter her med altfor mange saker som skulle vært ferdig/startet på eller har lyst å gjøre men kommer ikke videre. I værste fall blir jeg bare helt motløs, men sjelden jeg føler det da med mine og innenfor mitt rede. Jeg hadde såååå mye mer energi før og etter ryggen/helsa ble skranten kjenner jeg nok endel på konsekvensen av det.

Konsekvensen er følelsen av å ikke strekke til, At jeg blir nesten sliten bare av tanken på alt og jeg blir litt irritert når det kun er noen primær prioriteringer som skal til for at jeg ikke klarer de sekundære. Hva løsningen skal være i denne situasjonen vet jeg egentlig ikke. Men jeg håper og tror enda at jeg vil få en opptur og ny giv. I mellomtiden går jeg litt på autopilot og prøver ikke la frustrasjonen ta for mye plass. Fikk blåst ut litt her nå og det hjelper jo :)

Takker skrivingen her for det hjelper meg i alle fall til å defragmentere hjernen en smule.

 

Kommentarer, delinger og tilbakemeldinger er alltid velkommen..


Vil du lese mer om hva som foregår i hode og livet mitt FØLG MEG her, eller LIKE min Facebook side Nuk's Skriverier

Da blir jeg veldig glad

#prosjekter #hverdagen #familie #hus #hage #barn #baby #tanker #helse #prioritering #prioriteringer

SLAKT av Ulven, MÅ Stoppes!!!

Må bare si det. Dette er så tragisk som det kan få blitt. Hvis noen politiker kan vedta slik politikk er det bare helt forkastlig. Man trenger ikke være rakettforsker for å forstå at om man feller 70% av en art som allerede er utrydningstruet ... Så blir den utryddet!! Det kan vi ikke tillate!!!

Om man vil utrydde en art i Norsk natur, så syns jeg man bør ha BALLER nok til å si det høyt og tydelig. Ikke LATE som man forvalter en natur politikk på en ansvarlig måte som skal ta hensyn til flere parter. Totalt FORKASTELIGE er de som lar detta vedtaket gå igjennom og om det blir utført.

At det er en veldig sterk sauenæring som presser dette igjennom, er det ikke tvil om. Og argumentet om å beholde kulturlandskapet og hindre gjengroing står vel sterkere enn noe annet. Det burde ikke bety at vi må ha frittgående sau i hele norges land som eneste løsning.

Jeg  vil tørre påstå det ikke ville vært særlig mye frittgående sau, om rovvilterstatning hadde blitt avskaffet. Politikerne er styrt av lobbyister og i mine øyne fremstår som mer korrupte enn noen gang hvis dette gjennomføres.

Det er totalt imot alle avtaler og forpliktelser vi har nasjonalt og internasjonalt. Det er egentlig rart at det finnes noen her i et opplyst land, som klarer komme med noe slikt. At folk som tydligvis er partiske og styrt av alt annet enn fornuft og faktiske forpliktelser. Det burde ikke vært lov å diskutere felling av ulv uten at alle andre tiltak er utprøvet og bestanden er vel levedyktig. Der vi er i dag er ingen av disse ting utprøvet.

Så gjør som meg og mange flere Skriv Under Oppropet og STOPP disse totale idiotene.

 

 

Kommentarer og tilbakemeldinger er alltid velkommen..


Vil du lese mer om hva som foregår i hode og livet mitt FØLG MEG her, eller LIKE min Facebook side Nuk's Skriverier

Da blir jeg veldig glad

 

 

#ulv #rovdyr #sau #politikk #rovdyrforvaltning #ulvesone #vern #ulven

Kantarellslettene åpenbarer seg..

Skog, mose, lyng, blader, barnåler, og HØSTKANTARELL :D

 

 Denne kantarellen er ikke like sjelden som sin gyldene storesøster. Ikke like mye smak har hun heller men veldig god og nesten lik smak.

De som har erfaring med gul kantarell vet at den oftest vokser helt bestemte plasser hvert år og sjelden over store områder og er relativt sjelden.

Høstkantarellen trives i tykk mose, lyng, rundt stubber, tuer, i groper og sprer seg utover et stort område hvor fuktigheten i bakken holder seg. Når forholdene er rett kan de vokse i mengder og klaser. Å får du først synet på en da er det flere gjerne mange flere rundt.

 

Utover her vokser det tett i tett så det nesten er vanskelig å ikke tråkke på dem.


Jeg har funnet et sted hvor forholdene er perfekte og moseslettene strekker seg langt innover i skogen. Eneste problemet her er at jeg ikke klarer høste alt :)Ferske og fine...


Noen gule viste seg også i all sin prakt..Kan se ut som vissent løv ovenfra.


Endel skal tørkes
også blir det noen stekepanner.

Min variant er mye kantarell i panna, strø med salt og kok ut vannet, når vannet er borte tilsetter jeg god del smør og steker det enda mer ned. Om jeg vil fryse de steker jeg de bare så de har trukket inn smøret. Kan også frese de enda mer i smør på middels varme til de blir litt krispi og servere de som snacks på fredagskvelden.

For frysing..

Kommentarer og tilbakemeldinger er alltid velkommen..


Vil du lese mer om hva som foregår i hode og livet mitt FØLG MEG her, eller LIKE min Facebook side Nuk's Skriverier

Da blir jeg veldig glad

 

#høstkantarell #kantarell #skogstur #sopp #lykke

 

Befruktningen har vært god mot oss i år :)

Tiden er kommet for innhøsting og levering av hagens frukter


 

Min mamma er i full gang med å rense trærene for epler. Veldig fint med litt hjelp så får vi utnyttet det vi har i hagen fullt ut.

 

Vi har 3 trær og har levert ca 160 kg epler til Askim Frukt & Bærpresseri

  

Så henter vi ut litt forskjellig utvalg fra dems hyller. Velig gode produkter.
Selv om det nesten virker slik er ikke dette et sponset innlegg. Bare jeg som er veldig fornøyd med at det er så enkelt og at jeg har muligheten å være litt selvforskynt, og jeg liker å kunne bruke lokale bedrifter.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer og tilbakemeldinger er alltid velkommen..


Vil du lese mer om hva som foregår i hode og livet mitt FØLG MEG her, eller LIKE min Facebook side Nuk's Skriverier

Da blir jeg veldig glad

 

#eple #eplehage #eplemost #afb #høst #innhøsting

Positiv med rust i maskineriet.

Det er mange faser man skal oppleve i livet og man vet aldri hva som kan skje. Vi handler og legger byggesteiner hver dag for å nå videre i det livet vi har siktet oss ut. Plutselig går vi tom for materialer, maskinen blir ødelagt eller det oppstår et synkehull. Da kan man bli nødt til å finne en annen leverandør, være kreativ for å få start igjen, eller gå en lang omvei for å nå målet. 

Livet er ferskvare, og må oppbevares, behandles på rett måte om man har lyst at kvaliteten skal være god i holdbarhetstiden og utløpsdatoen blir så sent som mulig. Det er godt vi ikke vet hvor livet fører oss. Jeg tenker uansett det ville vært negativt å vite hva og hvordan det ville gå med oss i fremtiden. Vi trenger å lage oss mål og ha drømmer om hva vi vil få til. De forandrer seg også fort om vi blir påvirket av en ny virklighet i livet. Ny jobb, kjæreste, økonomi, dødsfall, venner, overbevisninger, hendelser, helse og mye mer, alt påvirker vår fremtid. Vi kan legge oss i en virklighet i dag og stå opp i en ny i morgen.

Takknemlig for dagen som har vært og dagen jeg har forann meg når jeg står opp gjør det lettere å møte hverdagslivets utfordringer og fokusere på det positive. Særlig heldig er jeg som kan sitte her i dette landet (klisje ja men det er sant) og skrive om dette og mye annet. Jeg er heldig bare for mitt liv er akkurat her. Hvis jeg vil kan jeg  fokusere alt jeg syns er dritt og vanskelig. Det er nok av motgang, gang på gang og atter en gang. Det er tomt for byggesteiner, mitt byggverk merker materialtretthet og trenger vedlikehold/oppgradering og veien har hatt sine omkjøringer. Derfor har takknemlighet for det gode i livet kanskje blitt enda mer viktig for meg nå. Jeg må ha den for å kunne fungere og ville gå mot neste motbakke.

Mitt yndlings livsmotto som jeg desverre ikke er oppfinneren av men det lyder slik:

"etter en skikkelig motbakke, kommer en skikkelig nedtur" 

Det er ikke noe positivt i det annet enn at det er veldig artig og sier meg at ikke forvent noe mer en du vet. Det hjelper for meg å senke forventningene så slipper neturen bli så bratt og kanskje motbakken ikke så tung å gå heller.

 

Kommentarer og tilbakemeldinger er alltid velkommen..


Vil du lese mer om hva som foregår i hode og livet mitt FØLG MEG her, eller LIKE min Facebook side Nuk's Skriverier

Da blir jeg veldig glad

 

 

#livet #filosofi #lykke #takknemlighet #livsmotto #depresjon #motgang

 

Les meg! Følg meg! Følge deg?

Lever vi i en fantasiverden, har et virutuelt dobbelt liv og er fulle av selvbedrag?? Misunner og tilber det vi elsker å hate på samme tid.  Beundrer andre "vellykkede" og bidrar til at de kan leve det livet vi skulle ønske vi selv levde. Det de fleste ikke har mulighet å oppnå, vet hvordan eller om de virkelig vil oppnå. Vi fordømmer suksess så vel som vi forguder det. 

Hvor vil jeg med alt dette? 

Majoriteten av oss lever det "normale" A4 livet, studerer får oss en karriere og en jobb. Vi følger de fotspor de før oss tråkket, det som forventes av oss i familie og generelt i samfunnet. Ønsker vi dette livet? Lever vi ut drømmene våre? Utnytter vi det potensialet som vi tenker er i oss? Tenker endel vil kunne svare nei på ett eller flere av de spørsmålene.

Jeg skrev i mitt første innlegg på mine skriverier at jeg ikke kunne fordra ordet "blogg" og det kan jeg fremdeles ikke. Ordet kommer kjedelig og lite kreativt ut i fra engelsk "web logg = weblog".  Etter å ha holdt på i snaue 2 måneder synes jeg det fremdeles er veldig artig å skrive og lage innlegg. Selv om det kan være vanskelig å finne tid og ro :)  Ekstra artig er det når mange leser og jeg får en ny "følger" i ny og ne.

Ja jeg liker at jeg kan nå ut til andre og noen tar seg bryet med å lese eller se hva jeg holder på med i min hverdag. Jeg sikter ikke mot å bli sitert i andre medier eller bli innvitert på kjendisfester. Det jeg liker ved dette konseptet er at det gir mulighet for alle å si sitt, drøfte forskjellig få tilbakemeldinger og faktisk bli lest/hørt av et annet publikum enn sine venner. 

Jeg leser på andres skriverier også, en som jeg følger (tanketromling)  blandt annet skrev en slags hyllest til Hank Von Helvete for sitt gripende innlegg her en dag. Hyllesten gikk kanskje vel så mye til alle de som hadde lest Hank sitt innlegg. For det er sjelden en mann klarer å toppe leselistene i bloggverden, der står stort sett Sophieelise og Mammantilmichelle. De 2 sistnevnte og endel flere jentebloggere har en enorm følgerskare.

Er det for de skriver noe veldig klokt, dypt eller informativt innlegg hver dag? Nei det tør jeg påstå at de ikke nødvendigvis gjør. Sier ikke ingen og ikke aldri. De var tidlig ute med sitt konsept traff et marked og forsto muligheten. All ære til dem for det. At de også treffer et publikum som har lett for å flokke seg til et "idol" er en bonus, plus at det hjelper for endel jenter desverre å by på seg selv med mye hud og kropp. Annet som selger godt er baby/småbarn. Det fikk jeg selv erfare nylig. Siden jeg selv ble pappa på nytt for 3 ukers tid siden og har laget noen innlegg om det, noe som førte til antall lesere økte med 1000% og mer til. Men antall følgere økte ikke akuratt like mye desverre :) Forståelig nok for jeg er verken den første eller eneste som får baby. Jeg er jo bare en fantastisk bra fyr på 39 år som bør følges her eller på FB :D

Tilbake til tenketanken og "typene"..

Unge jenter som "selger" skjønnhet og gjerne viser seg selv i sexy positurer vet godt at det trekker endel voksene menn som følgere, "tittere" som egentlig ikke er målgruppa og bryr seg fint lite om hvilken sminke som brukes. Disse jentene vet godt hva enkelte vil se og legger lista tett opp mot mykporno så menn som liker å kikke på unge jenter også blir følgere. Stort antall følgere kan være verdifullt og det kan også være med på at noen kanskje tøyer grensene sine litt ekstra for å "selge" seg.

Mange av disse "titterne" oppretholder muligheten for enkelte bloggere til å få et enda mer kunstig liv og bli "kjendiser" til og med bli sitert i nyhetsbildet og tatt med i samfunnsdebatter. Jeg er ganskje sikker på det finnes andre kandidater, kvinner og menn som kunne uttalt seg og burde bli lyttet til mange ganger mer enn disse hypa opp personene. Men desverre igjen sex og suksess selger best nesten samme hva grunnlaget er. 

Det å skrive blogg er en personlig sak og det finnes utrolig mange forskjellige typer blogger. Men mest oppmerksomhet har nok jenter som er pene og kan "selge" seg selv. Så har du mammaer som deler mye om baby livet og oppveksten, det virker som de er gått inn i en evig permisjon og bare nyter livet. Også er det de som skriver om trening eller "å leve med" forskjellige vanskligheter blogger. Disse har kanskje en litt mer snever nisje men også en mening med å være til litt hjelp for andre som trenger det.  Det er såklart også kjente kvinner/menn som skriver om samfunns spørsmål, utfordringer, barn, sex, og mye mer

Likevel.... 

Hovedsaklig er det jenter som leser blogger har jeg inntrykk av, og de leser også særlig innenfor disse 3 førstnevnte kategoriene. De finner samhørighet og kjenner seg igjen i de andre jentene som skriver. Henter tips og inspirasjon til litt av hvert. Det er mye press og fokus på hvordan jenter skal være og kunne oppnå/klare. Da er detsikkert fint med litt tips eller mer forvirring.

Mange tenker sikkert at Sophieelise og Mammantilmichelle har mye gode tips siden de topper lista. Derfor følger de dem og derfor topper de lista :) Det er en sluttet runddans. Mange prøver følge i dems fotspor men det nytter sjelden. Det er tidkrevende å skrive og finne sitt spor/nisje. Det er mange som "kjemper" om følgere. De etablerte som allerede topper listene tjener veldig godt på det og har defor også mulighet å leve et helt annet liv enn de fleste av oss. Det fører klart til mere gjennomført blogging og blir nesten mer som en bedrift enn en blogg. De etablerte "annerkjente" bloggerne trenger ikke å promotere sin blogg, det sørger media for.  Litt synd at ikke alle stiller mer likt egentlig. Det er også av annonsørene sin interesse at noen få har mange følgere. Det gir mer troverdighet til de som har sin reklame der.

Hadde det ikke vært rangering av blogger i topplister så ville kanskje vi lest litt mer variert og i forhold til egene interesser. Det ville sansynligvis ført til mye mer fordeling av lesere fra dag til dag. Det ville også blitt veldig vanskelig for annonsører å følge med hvor de skulle putte reklamen sin. Hvem som kommer med beste innlegg i morgen. På den måten ville ikke det å blogge vært verd stort regnet i inntekter via reklame. Men det sier litt om hvordan vi bedras på et vis når vi får smurt norges mest leste bloggere inn i alle typer medier. De kommer dit forde de ligger på topp ikke forde de nødvendigvis skrev noe spesielt siste dagene. Vi dyrker det de startet og har skapt, og som vi opprettholder. Det er på en måte positivt :)

Mange av disse "titterne" oppretholder muligheten for enkelte bloggere til å få et enda mer kunstig liv og bli "kjendiser" til og med bli sitert i nyhetsbildet og tatt med i samfunnsdebatter. Jeg er ganskje sikker på det finnes andre kandidater, kvinner og menn som kunne uttalt seg og burde bli lyttet til mange ganger mer enn disse hypa opp personene. Men desverre igjen sex og suksess selger best nesten samme hva grunnlaget er. 

Mediene som henger seg på denne greia, med å be om utalser fra en kjent person og velger fra toppblogglisten, akkurat som det betyrt "har noe smart å si" barometer kan bomme grovt. Grunnen til at en topper den lista har lite med akuratt det. Hvis temaet til skribenten gir grunnlag for å uttale seg om utfordringer vi har her i samfunnet eller en hendelse så kan det være på sin plass. Men det er gjerne slik at om det er en sak som engasjerer mange i vårt samfunn så er det også mange som har blogget om det. Det er litt latskap da å velge fra øverste hylle.

Er jeg..?

Kanskje du tenker nå at jeg er misunnelig på disse jentebloggerne. Og ja i leserantall og inntekt klart jeg er. Hvem kan si de ikke er det? Å tjene skjorta full av peng for å skrive om at man har fiksa håret med et vist produkt. Eller kunne ta på meg en tigth trenings outfit stå med rumpa i været å vise i bilder hvordan få stram sprettrumpe. De som har kanskje noe samfunnsnyttig å komme med, drukner gjerne i mengden av andre små skribenter. De som kanskje tar opp vansklige tema og vil gi et innblikk i hva som rører seg i vårt samfunn.

Men jeg beundrer også disse bloggerne for de har utnyttet potensialet som lå der og forsto raskt at dette var big business. Til tross for at mange, tenker de tjener mye penger kanskje for mye på ingen ting annet enn å selge sitt privatliv. Men det er ikke ingenting det. Selv har jeg veldig lenge hatt lyst å skrive og kan finne engasjement i veldig mye så dette passer meg veldig godt. Følger på en måte min lille drøm.

Jeg syns det er viktig å skrive om det meste og få synspunkter ut i "dagslyset". Før ble stort sett spørsmål og engasjement diskutert ute på gata mellom venner og bekjente . Nå sitter vi hjemme og skriver det istede og kanskje vi når noen som deler vårt syn eller å diskutere med. Det fører oss fremover.

 

Kommentarer og tilbakemeldinger er alltid velkommen..


Vil du lese mer om hva som foregår i hode og livet mitt FØLG MEG her, eller LIKE min Facebook side Nuk's Skriverier

Da blir jeg veldig glad

#følg #følge #følgere #engasjement #blogg #rosablogg #misunnelse #beundre #samfunn #skribent #

Romantisk gressklipping :)

Når du bare er nødt til å få klippet gresset før søndagen.Og din kjære sitter inne å tar seg av barna.Er det litt koselig å vise litt kjærlighet :)

 

 

Morgensjarmøren 2 uker :)

I natt har denne luringen vært svært så aktiv og sulten.


Så litt over 6 i dag tok pappa (jeg) over for å gi mor litt mulighet til søvn. Kaffe, radioresepsjonen på P13, litt ved i ovnen og dette sjarmtrollet gjør morgenstunden veldig så fin :) Tross for at magen skulle være full, var han ikke spesielt trøtt.
Han nøyet seg med smokk og nynning mens han sjarmerte sin pappa :) Blitt hele 2 uker og mye mer våken nå. Det er koselig. 

Kommentarer og tilbakemeldinger er alltid velkommen..


Vil du lese mer om hva som foregår i hode og livet mitt FØLG MEG her, eller LIKE min Facebook side Nuk's Skriverier

Da blir jeg veldig glad

 

#baby #sjarmør #morgen #morgenstund #pappa

Prosjekt uteplass i bilder..

Huset vi bor i manglet uteplass og den ble tegnet i månedene etter kontrakt var underskrevet og jeg overtok dette huset i 2007.

Fint med hjelp fra min eldste datter :)

Rammet inn og rettet opp et område på 70 m2 med sand bak huset. Komprimerte så godt jeg kunne la duk og isolerte med Jacon. Her skulle det støpes en plate på 10 cm armert betong. På deler av området ca 25 m2 skulle være uteplass med tak, vindu og åpene vegger. En annen del av område skulle forhøyes litt for boblebad (som belønning for god fortjeneste på salg av godt oppusset halv part av 2-manns bolig).   Mange bygger disse ned men, det er faktisk hyggligere å sitte litt oppe når man har det stående i et omkringliggende flatt område.  Siste på plassen skulle det være et gjestehus/lekehus på 12 m2.

.  


Plattingen tar form.


Boblebadet kommer, Neptune fra Catalina Spa på Vinterbro. Veldig fornøyd med det, og at jeg slapp å få det på plass og

Legg merke til utemøbler og grill på plass men null puter for her er ingen tid for avslapping.

Mye som skal gjøres, som her tekkes inside av blomsterkasse med underlagsbelegg for tak. Mye fint man kan bruke en taktekker til :)
 

Det begynner virkelig å ta form, men likevel mye som gjenstår. Hadde desverre ingen bilder av oppføringen av gjestehuset i bakgrunnen her.

  


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gjestehuset som egentlig skulle være en lekestue for barna. Fungerte fint endel år men desverre p.g.a konstruksjonsfeil ble det fukt i gulv. Jeg var heller ikke helt fornøyd med plasseringen, Den var ment for å skjerme og skape en lun/intim uteplass men ser i ettertid at det ble for tett på.
 

 Så når så å si hele uteplassen er ferdigstilt går vi mot klokka og  starter rivingen av gjestehuset :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Isolasjonen er ute og klar for å kjøres vekk

.
Det meste av kledning takplater er borte.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere utsikt...

 

 

 


Ny utsikt..

 

Bare litt igjen og fullføre tak oppbygget over boblebadet med panel. 

Siste lasset på vei til fyllinga :)

 

Kommentarer og tilbakemeldinger er alltid velkommen..


Vil du lese mer om hva som foregår i hode og livet mitt FØLG MEG her, eller LIKE min Facebook side Nuk's Skriverier

Da blir jeg veldig glad
#prosjekt #uteplass #terrasse #lekestue #gjestehus #boblebad

hits