hits

Hva skjer a`???

Må titte ut av studentbobla litt og si hei til dere alle folkens :) Fullstendig klar over at det er lenge siden jeg har skrevet noe, men kanskje naturlig siden det blir ganske mye skolearbeid.

Trives kjempegodt med studiene selv om det er ganske så utfordrende. Fagene er ikke så vanskelig, men det er mye som skal læres. For meg er Norsken det tyngste. Jeg har aldri vært en som leser bøker og egentlig (ironisk nok) ikke så glad i å skrive heller. Skravle og diskutere derimot er jeg veldig flink til og det blir det fort mulighet for i klasserommet.

Det går ganske radig frem i fagene og alt som skal læres kan virke overveldende til tider, men jeg prøver bevare roen og jobber så godt jeg kan. Har også en kjempe hyggelig klasse med flotte mennesker og bra lærere noe som også er viktig for motivasjnen.

Motivert som dynamittkuben med tent lunte er jeg. For dette er virkelig min vei til et bedre liv. En vei jeg må ta og skal klare selv om det er langt frem til endt utdannelse. Kan ikke se 4 år fremover, men fokusere på uka jeg er i og holde orden på den.

Det er 22 år siden jeg sist var ferdig med VGS og den gang hadde jeg ikke noen form for studieteknikk. Det har jeg egentlig ikke nå heller, men prøver lage meg en og tar til meg råd underveis. Takk og lov for at topplokket er blitt 22 år eldre og forstår hva som skal til selv om det ikke er trent til det.

  Det er ikke bare studier som skjer heller i dagliglivet her. Alt det vanlige med hus, barn, mat og små prosjekter summer og går parallelt med mitt nye liv. Merker veldig godt at det er noe som blir prioritert litt ned nå.

 

 

Slikt som oppussing, har et «lite» prosjekt på gang, men det går tregt. Skriveriene her, ja det merker dere lesere at det er blitt mindre av. Håper likevel at dere henger på da.

 

 

 

Har egentlig masse jeg har hatt lyst å skrive om både fra hverdag, opplevelser og samfunnet rundt, men lekser og unger kommer først. Det viktigste for meg nå blir første prioritet. Selv om jeg kjenner på at det er masse jeg gjerne skulle gjort, så er jeg veldig happy for det jeg får til.

 

En erstatning på å få delt litt av hverdagen er Snapchat da. Deler en del snutter og bilder på «min story». Det er artig og enkelt for meg og en grei oppdatering til alle dere som har valgt å følge meg der.

 

 

Har du ikke allerede gjort det legg meg til på snap nuk.blogg

Syns du dette eller annet var verdt en tommel opp? 

Du er også hjertelig velkommen til å LIKE min Facebook side Nuk's Skriverier

Hilsninger, kommentarer, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Tuuuusen Takk til dere alle!!

#takknemlig #snap #snapchat #snapcode #skole #student #studiekompetanse #voksen #skole #klasse #voksenopplæring #generell #påbyggning #utdanning #fag #allmennfag #venner  #nærmeste #pendler #matte #historie #bake #brød #hjemmebakt #aktivitet #balanse #aktivitetsbalanse #kropp #hode #opptur #sinnsro #rehabilitering #relasjoner #familie #åpenbaring  #refleksjoner #terapi #følelser #endringer #motivasjon #motivert #mål #forandring #kaos #humor #nuk #nysgjerrig #undrende #kreativ #diy #2017

Nuk er blitt snapper :)

Jada du leste riktig.. Denne gamle skrotten som helst skulle vokst opp 100 år tidligere når det kommer til teknologi har likevel fått snap.

 

Kan ikke si jeg er helt fortrolig med dette mediumet, men skal gi det en sjangs. Det er meget hektisk tid nå så da kan noen snutter på min story være en mulighet for enkel oppdatering :)

Har og forstått at jeg er litt treg til å benytte "nye" apper og kanskje denne måten kan bringe noe nytt inn i skriveriene både i forhold til kommunikasjonen og muligheten for mer direkte kontakt med dere som følger meg.. Tusen takk til dere.

Så her er min snapcode, bare å scanne spre og del fritt, får du ikke scannet er det mulig å søke opp nuk.blogg på snapchat.

 

 

Velkommen til alle nysgjerrige :)

Syns du dette eller annet var verdt en tommel opp? 

Du er også hjertelig velkommen til å LIKE min Facebook side Nuk's Skriverier

Hilsninger, kommentarer, delinger, tilbakemeldinger ris og ros er alltid velkommen..

Tuuuusen Takk til dere alle!!

#snap #snapchat #snapcode #skole #student #studiekompetanse #voksen #skole #klasse #voksenopplæring #generell #påbyggning #utdanning #fag #allmennfag #venner  #nærmeste #pendler #matte #historie #bake #brød #hjemmebakt #aktivitet #balanse #aktivitetsbalanse #kropp #hode #opptur #sinnsro #rehabilitering #relasjoner #familie #åpenbaring  #refleksjoner #terapi #følelser #endringer #motivasjon #motivert #mål #forandring #kaos #humor #nuk #nysgjerrig #undrende #kreativ #diy #2017